Головна Новини Зірки Королевські особи Принц Гаррі зробив приголомшливе зізнання та розповів як пережив смерть матері
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Гаррі зробив приголомшливе зізнання та розповів як пережив смерть матері

Герцог Сассекський розповів про найважчий період в житті

1 жовтня 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

Принц Гаррі зробив приголомшливе зізнання та розповів як пережив смерть матері

Герцог Сассекський, фото з відкритих джерел

Американська телеведуча Кеті Курік написала мемуари Going There про зустрічі з відомими особами, серед яких й принц Гаррі. Про це пише видання The Mirror.

У мемуарах вона висміювала принца від якого пахло сигаретами та алкоголем. У серіалі Apple "Мене, якого ти не бачиш" принц розповів Опрі Вінфрі, що зловживав через переживання смерті матері принцеси Діани.

За його словами, тоді йому було дуже погано й був готовий заливати своє горе алкоголем та навіть збирався вживати наркотики, щоб заглушити душевний біль.

Принц Гаррі назвав період з 28 до 32 років найбільш жахливим в своєму житті. Та потім він таки дослухався поради дружини Меган та звернувся за психологічною допомогою.

У Гаррі були дуже теплі почуття до бабусі, королеви Єлизавети. Принц додав, що в дитинстві сприймав її як рідну людину, а лише протягом останніх років зрозумів яка вона людина насправді.

Згадки про Діану для принца — це страх та біль. Гаррі пригадав, як їх з матір'ю всюди переслідували папараці й вона постійно плакала. Принцеса не могла їхати за кермом через сльози, коли за її автівкою їхали фотокореспонденти. Саме такі картини зринають в пам'яті принца, коли він згадує матір.

Тому її трагічну загибель він дуже довго переживав й не зміг справлятися з цим болем самостійно, тому звернувся до фахівців.

Принц Генрі, герцог Сассекський наразі має двох дітей: доньку Лілібет та дворічного сина Арчі.

Як повідомляв портал "Коментарі", синові Єлизавети II вручили позовні документи у справі про сексуальне насильство. Сина британської королеви принца Ендрю звинувачують у сексуальному насильстві стосовно Вірджинії Робертс Джуффре. Потерпіла каже, що напади сталися в Лондоні, Нью-Йорку і на Віргінських островах США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини