Головна Новини Зірки Королевські особи Іспанські монархи випустили власну різдвяну листівку: що на ній зображено
commentss НОВИНИ Всі новини

Іспанські монархи випустили власну різдвяну листівку: що на ній зображено

Король Феліпе і королева Летиція стали першою королівською родиною, яка офіційно випустила різдвяну листівку

14 грудня 2020, 15:45
Поділіться публікацією:

На різдвяній листівці королеви Летиції і короля Феліпе на 2020 рік зображені дві усміхнені дочки монархів — 15-річна принцеса Леонор і 13-річна інфанта Софія. Фотографія була зроблена на початку цього року в сонячний день, який сім'я провела в містечку Сомао в муніципалітеті права в Астурії, на півночі Іспанії.

Іспанські монархи випустили власну різдвяну листівку: що на ній зображено

ФОТО: Hello Magazine

На знімку спадкоємиця престолу і її сестра одягнені в повсякденний одяг, а їх довге волосся зібране у хвостики. На картці також представлено коротке повідомлення англійською та іспанською мовами: "Нехай це Різдво принесе нам особливо обнадійливий Новий 2021 рік".

Король Феліпе, королева Летиція і їх дочки Леонор і Софія додали свої друковані підписи внизу разом з написаним від руки повідомленням: "З найкращими побажаннями". В останній раз іспанська королівська сім'я вирішила випустити різдвяну листівку із зображенням юних принцес у 2015 році.

Іспанські монархи випустили власну різдвяну листівку: що на ній зображено - фото 2
У період з 2015 по 2019 рік король Феліпе і королева Летиція також були включені в портрет, випущений як частина різдвяної листівки. Вони стали першою королівською родиною, яка офіційно випустила різдвяну листівку в цьому році.

За ними швидко послідували колишній король Хуан Карлос I та королева Софія, які випустили свою листівку з надрукованими словами "З Різдвом і Новим роком" іспанською мовою. Літні члени королівської сім'ї не використали портрет для своєї листівки, але вважали за краще показати картину художника Хуана Корреа де Віваро La Natividad, яку можна знайти в музеї Прадо.

Як повідомляло видання "Коментарі", британці активно обговорюють орфографічну помилку Кейт Міддлтон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини