Головна Новини Зірки Королевські особи Княгиня Монако поголила скроні і з'явилася на публіці в новому образі
commentss НОВИНИ Всі новини

Княгиня Монако поголила скроні і з'явилася на публіці в новому образі

Нова зачіска княгині Монако стала приводом для обговорення

17 грудня 2020, 15:15
Поділіться публікацією:

Княгиня Монако поголила скроні і з'явилася на публіці в новому образі

князь Монако Альберт II і його дружина Шарлен (фото з відкритих джерел)

Княгиня Монако Шарлен разом зі своїм чоловіком Альбертом II та двома дітьми відвідала традиційний захід з роздачі подарунків. Перед публікою вона постала в новому, незвичному для себе образі.

42-річна княгиня зважилася на сміливу стрижку. Шарлен збрила частину волосся на скроні й потилицю і пофарбувала локони в темніший колір. Раніше вона носила боб-каре або стрижку до плечей, тому її новий образ викликав здивування і привернув увагу всіх присутніх. А пізніше фотографії з заходу з'явилися в мережі, і її зачіска стала приводом для обговорення.

Багато користувачів відзначили, що княгині Монако дуже йде цей образ, хоч він більш зухвалий і сміливий, ніж був раніше. Один з учасників святкового ярмарку охарактеризував її стиль як "панк-принцеса".

Свою нову стрижку Шарлен підкреслила стильним вбранням. Для заходу вона вибрала чорний теплий светр з високим горлом, пальто з цікавим золотистим принтом, а також маску з золотими паєтками. Доповнила вона свій образ насиченим макіяжем і кільцями-сережками.

Нагадаємо, в березні 2020 король Монако Альберт II перехворів на коронавірусну інфекцію. Його стан оцінювався як добрий, "що не викликає занепокоєння". Через два тижні, він заявив, що поборов захворювання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що іспанська королева Летиція постала перед публікою в елегантному образі, в черговий раз зачарувавши шанувальників. Для виходу у світ вона обрала сукню смарагдового кольору з вишивкою і плісировані подолом. Свій look іспанська королева з'єднала зі світлими еспадрильями на високій платформі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини