Головна Новини Зірки Королевські особи Майбутня королева Іспанії втупила до військової академії
commentss НОВИНИ Всі новини

Майбутня королева Іспанії втупила до військової академії

Королівська особа Іспанії матиме три роки військового навчання.

20 серпня 2023, 08:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Принцеса Леонор, яка стане у майбутньому королевою Іспанії почала новий етап у житті. Старша донька короля Філіпа VI переступила поріг військової академії, де проведе найближчі три роки.

Майбутня королева Іспанії втупила до військової академії

Інфанта Леонор. Фото з відкритих джерел

17-річна інфанта Леонор невдовзі доєднається до кадетів у Військовій академії сухопутних військ Сарагоси. Інфанта – це іспанський титул, який є синонімом принцеси. Після року навчань в сухопутних військах інфанта Леонор потрапить на корабель "Хуан Себастьян де Елькано", який є навчальним човном Військово-морських сил Іспанії. Завершить свій трирічний курс інфанта Леонор у Генеральній академії авіації.

Про запис на військову підготовку Леонор було відомо ще в березні, коли міністр оборони Іспанії Маргарита Роблес розповіла, що інфанта є однією з багатьох молодих жінок, які записуються до збройних сил.

Опубліковані знімки свідчать, що інфанта Леонор отримала таку ж форму, як її однолітки. На нашивці в іспанської принцеси було ім’я Бурбон Ортіс, яке є частиною її повного імені Леонор де Тодос лос Сантос де Бурбон Ортіс. Принцеса Леонор навчатиметься за зразком освіти її батька, який пройшов військову школу перед вступом до університету.

На прибуття до військової академії Леонор супроводжували її сім’я: король Іспанії Філіп VI, його дружина королева Іспанії Летиція та молодша сестра інфанта Софія.

В Іспанії престолонаступництво переходить по чоловічій лінії. Однак, якщо в короля не має нащадка чоловічої статті, то корону отримує жінка. Коли принцеса Леонор отримає корону, вона стане першою королевою Іспанії за останні півтора століття. До цього королевою була Ізабелла II, яка правила з 1833 по 1868 рік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що королева Данії відмовилась від своєї шкідливої звички: вона з нею прожила 66 років.

Також "Коментарі" писали про Зеленського, який назвав Путіна королем антисемітизму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини