Головна Новини Зірки Королевські особи Меган Маркл і принц Гаррі показали нове фото сина Арчі в честь його дворіччя
commentss НОВИНИ Всі новини

Меган Маркл і принц Гаррі показали нове фото сина Арчі в честь його дворіччя

Крім того, в день народження сина подружжя попросило замість подарунків робити пожертвування в організацію GAVI, яка займається розповсюдженням вакцини від ковіда в бідних країнах

7 травня 2021, 05:05
Поділіться публікацією:

На честь дворіччя свого первістка Арчі принц Гаррі і Меган Маркл опублікували колаж з його старих фотографій на сторінці свого фонду Archewell в Instagram.

Меган Маркл і принц Гаррі показали нове фото сина Арчі в честь його дворіччя

Меган Маркл і принц Гаррі (фото з відкритих джерел)

"Це чари. У мене є два кращих хлопців в світі, і я по-справжньому щаслива ", — написала Меган.

"Бубба, старший брат, з днем народження", — написали герцог і герцогиня Сассекському, які скоро готуються стати батьками вдруге.

Також подружжя показали нове фото сина на офіційному сайті Archewell. Хлопчик зі зв'язкою повітряних кульок був сфотографований в саду каліфорнійського будинку сім'ї. Фанати пари залишилися, однак не надто задоволені, оскільки Арчі стоїть спиною до камери.

Крім того, в день народження сина подружжя попросило замість подарунків робити пожертвування в організацію GAVI, яка займається розповсюдженням вакцини від ковіда в бідних країнах.

Нагадаємо, офіціально принц буде прийнятий на посаду 24 березня. Принц Гаррі успішно пройшов відбір на посаду топ-менеджера стартап-компанії BetterUp (США), яка займається коучингом і надає послуги в питаннях психічного здоров'я. "Я хочу допомогти впливати на життя людей. Проактивний коучинг надає нескінченні можливості для особистісного розвитку, підвищення обізнаності та всебічного поліпшення життя", — прокоментував принц Гаррі свій вибір сфери діяльності. Гендиректор компанії Алексі Робішо повідомив, що принц Гаррі братиме участь у благодійній діяльності і займеться плануванням стратегії компанії. Повний спектр посадових обов'язків і зарплата принца Гаррі не розголошуються.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини