Головна Новини Зірки Королевські особи Меган Маркл і Принц Гаррі вперше показали обличчя їх доньки Лілібет (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Меган Маркл і Принц Гаррі вперше показали обличчя їх доньки Лілібет (ФОТО)

Чудовий сімейний знімок для різдвяної листівки створив Алекс Любомирський

23 грудня 2021, 23:00
Поділіться публікацією:

Подружжя герцогів Сассекських, принц Гаррі та Меган Маркл сфотографувались та зробили презентацію різдвяної листівки.  На світлині вони разом зі своїми двома малюками — сином Арчі та донькою Лілібет.  Саме на цій листівці  молоді батьки  вперше показали свою новонароджену доньку. Цю вітальну різдвяну світлину опублікував сайт благодійної організації  американських  ветеранів, яким допомагали принц Гаррі та Меган Маркл.

Меган Маркл і Принц Гаррі вперше показали обличчя їх доньки Лілібет (ФОТО)

Принц Гаррі та Меган Маркл (фото з відкритих джерел)

Цей чудовий сімейний знімок для різдвяної листівки створив Алекс Любомирський. Фотограф  кілька років тому  знімкував весілля Гаррі та Меган. Фото зроблено  у Каліфорнії цього літа, на вході до котеджу родини герцогів.

На світлині молодий батько тримає на колінах старшого сина, а молода мама з усмішкою дивиться на крихітну доньку Лілібет.

"Цього, 2021 року, ми стали батьками нашої доньки Лілібет. Арчі зробив нас "мамою" і "татом", а Лілі – сім'єю. Оскільки ми з нетерпінням чекаємо 2022 року, ми зробили пожертви кільком організаціям, які вшановують і захищають родини – від тих, кого переселяють з Афганістану, до американських сімей, які потребують оплачуваної відпустки по догляду за дитиною", – повідомило молоде подружжя.

 Герцоги  Сассекські  висловили  ветеранам  власні побажання веселих свят.

Меган Маркл і Принц Гаррі вперше показали обличчя їх доньки Лілібет (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Принц Гаррі та Меган Маркл більше не матимуть дітей.Меган та Гаррі вирішили, що будуть виховувати тільки двох дітей. Пара вже виховує двох своїх дітей. Старший син пари, Арчі Маунбеттен-Віндзор, народився у травні 2019 року, а молодша донька Лілібет Діана народилася 4 червня цього року. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини