Головна Новини Зірки Королевські особи На аукціоні продадуть унікальний зліпок руки принцеси Діани (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Актуально На аукціоні продадуть унікальний зліпок руки принцеси Діани (ФОТО)

Очікується, що за цей незвичайний лот вдасться отримати 40 тисяч фунтів стерлінгів, що становить понад 45 тисяч доларів США.

3 листопада 2022, 14:20
Поділіться публікацією:

На аукціоні, який пройде у Великій Британії наступного тижня, буде виставлений незвичайний лот, а саме — зліпок лівої руки принцеси Діани.

На аукціоні продадуть унікальний зліпок руки принцеси Діани (ФОТО)

Зліпок руки принцеси Діани продадуть на аукціоні

Цей зліпок був зроблений у Сент-Джеймському палаці скульптором Оскаром Немоном під час його роботи над одним із бюстів принцеси Діани.

Цікаво, що зліпок з'явився не задовго до смерті амого скульптора — він помер у 1985 році. Про це повідомляє видання Daily Mail.

На аукціоні продадуть унікальний зліпок руки принцеси Діани (ФОТО) - фото 2

Ретельно зроблений зліпок має в довжину 24 сантиметри і раніше він належав асистентці Оскара Немона Карін Черчілль. Цікаво, що гіпсова рука виглядає дуже натурально, а на безіменному пальці чітко видніється обручка, яку за життя носила принцеса Діана.

Стверджується, що цей зліпок є справді унікальним, оскільки він був зроблений в єдиному екземплярі за життя леді Ді та з її схвалення. Саме тому він вважається значним та рідкісним лотом, за який сподіваються виручити близько 40 тисяч фунтів стерлінгів.

На аукціоні продадуть унікальний зліпок руки принцеси Діани (ФОТО) - фото 3

Зроблений зліпок був за стандартною технологією: рука була поміщена в ємність із рідким силіконом, який стає твердим та утворює форму. Потім скульптор за цією формою робить зліпок із гіпсу.

Зліпок руки леді Ді продаватиметься разом з іншими королівськими пам'ятними речами та аналогічним зліпком руки Уїнстона Черчілля на аукціонах Reeman Dansie в Ессексі під час розпродажу, який пройде 8 — 9 листопада.

Нагадаємо, що принцеса Діана була першою дружиною принца Уельського Чарльза, спадкоємця британського престолу. У 1996 році вони розлучилися, а вже в серпні 1997 року леді Ді померла в Парижі внаслідок автокатастрофи.

Раніше "Коментарі" писали, що відомий український гурт Kalush Orchestra побував у гостях у Арнольда Шварценеггера.

На аукціоні продадуть унікальний зліпок руки принцеси Діани (ФОТО) - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини