Головна Новини Зірки Королевські особи Найдорожче розлучення: шейх Дубаю виплатить колишній дружині $730 млн
commentss НОВИНИ Всі новини

Найдорожче розлучення: шейх Дубаю виплатить колишній дружині $730 млн

Це було одне з найдорожчих розлучень за всю історію британського судочинства

22 грудня 2021, 20:15
Поділіться публікацією:

В Лондоні завершилось одне з найдорожчих розлучень в історії англійського правосуддя. За вироком Високого суду шейх міста Дубай, мільярдер Мохаммед ібн Рашид аль-Мактум має виплатити колишній дружині принцесі Хайї рекордну суму в розмірі близько 730 мільйонів доларів. Про це інформує "Forbes".

Найдорожче розлучення: шейх Дубаю виплатить колишній дружині $730 млн

Це було одне з найдорожчих розлучень (фото з відкритих джерел)

Принцеса з Йорданії Хайя бінт аль-Хусейн була шостою та наймолодшою дружиною правителя Дубая. Частина коштів, що має сплатити 72-річний шейх, будуть використані для подальших заходів безпеки доньки та сина принцеси Хайї. З причини "серйозної загрози" з боку мусульманського правителя.

Його наймолодша дружина втекла до Великої Британії  два роки тому разом зі своїми дітьми -14-річною дочкою Жалілою і 9-річним сином Зайєдом .

Принцеса постійно потерпала від залякувань могутнього ексчоловіка. До того, він організував викрадення двох своїх доньок від іншого шлюбу – принцеси  Латіфи та принцеси  Шамсу.

Експолонянка з Дубаю потерпає за своє життя і хоче разом  з дітьми бути вільною. Зокрема, коли молода дружина втекла від шейха, через те, що мала роман з британським військовим, він опублікував вірш "Ти жила, ти померла".  Шоста дружина мусульманського правителя, коментує його, як приховану погрозу.

 Під час судового розгляду було встановлено, що дубайський правитель, використовуючи шпигунську  програму  Pegasus, прослуховував телефони принцеси та п’яти її однодумців, в тому числі двох  адвокатів, які були задіяні в судовому  процесі  по  їх розлученню.

Лондонський суд прийняв рішення, що правитель Дубаю має сплатити ексдружині більше 250 мільйонів фунтів стерлінгів вперед  і оформити  гарантію від банку на виплату 290 мільйонів фунтів стерлінгів для платежів на кожен рік.

 В судовому рішенні зазначено, що ця судова справа — "абсолютно унікальна". Адже головні загрози, які спрямовані на принцесу та її дітей, йдуть від їх могутнього батька та ексчоловіка.

 "Ця загроза посилюється завдяки всій могутності державних ресурсів, що перебувають у його розпорядженні, як уже доведено на прикладі використання програмного забезпечення Pegasus, яке доступне лише урядам", ㅡ наголосив суд.

Правитель Дубаю увесь час відкидає всі  ці обвинувачення. Після того, як судом було  прийняте рішення щодо виплати значної суми коштів, речник 72-річного дубайського мільярдера наголосив, що "шейх завжди дбав про те, щоб його діти були забезпечені". 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Анджеліна Джолі зізналася, що вперше після розлучення з Піттом, вона щаслива.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини