Головна Новини Зірки Королевські особи Перша леді Нігерії несподівано розкритикувала знаменитостей після візиту Меган Маркл
commentss НОВИНИ Всі новини

Перша леді Нігерії несподівано розкритикувала знаменитостей після візиту Меган Маркл

Меган Маркл отримала порцію критики від дружини президента Нігерії Олуремі Тінубу.

29 травня 2024, 17:05
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Дружина президента Нігерії Олуремі Тінубу критично висловилась про тенденції, які навіює Голлівуд та його знаменитості. Олуремі Тінубу закликала молодь та підлітків в Нігерії одягатися скромніше і відмовитися від одягу, який популяризують американські зірки.

Перша леді Нігерії несподівано розкритикувала знаменитостей після візиту Меган Маркл

Олуремі Тінубу критикує Меган Маркл. Фото з відкритих джерел

Перша леді Нігерії Олуремі Тінубу заявила, що оголеність не є частиною нігерійської культури.

"Ми повинні врятувати наших дітей. Ми бачимо, як вони одягаються. У нас не буде Met Gala. І вся ця нагота просто всюди. Скажіть їм, що ми не приймаємо оголення в нашій культурі. Це не красиво. Це зовсім не красиво", — сказала Тінубу.

Дружина президента Нігерії прямо не критикувала американську акторку та модель Меган Маркл, проте згадала про неї у промові.

"Вони всі красиві дівчата, але вони повинні бути впевнені в тому, ким вони є. Вони намагаються наслідувати американських кінозірок. Вони не знають, звідки вони. Чому Меган приїхала сюди в пошуках Африки? Це те, що ми повинні взяти з собою додому", — заявила Тінубу.

Дружина британського принца Гаррі Меган Маркл перед візитом до Нігерії здала ДНК тест, який виявив, що вона на 43% нігерійка.

Візит Меган Марк і принц Гаррі до Нігерії викликали неабиякий резонанс. Триденна подорож стала їхньою першою офіційною поїздкою до Африки після того, як вони залишили посаду членів королівської родини та переїхали жити до Каліфорнії. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про історію кохання принца Вільяма та Кейт Міддлтон, які відсвяткували 13 річницю свого весілля.

Також "Коментарі" писали про найбагатшу королівську родину у світі. Британська сім'я виявилась на другому місці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини