Головна Новини Зірки Королевські особи Принц Чарльз захворів на COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Чарльз захворів на COVID-19

Напередодні принц Чарльз разом із дружиною Каміллою Паркер-Боулз були присутні на прийомі у Британському музеї

11 лютого 2022, 01:00
Поділіться публікацією:

Сьогодні вранці принц Уельський отримав позитивний результат тесту на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це йдеться в офіційному Twitter-акаунті принца Уельського та герцогині Корнуольської. Повідомляється, що син королеви Великобританії принц Чарльз захворів на коронавірус і повинен піти на самоізоляцію.

Принц Чарльз захворів на COVID-19

Принц Чарльз - фото з відкритих джерел

"Його Королівська Високість дуже розчарована через те, що не зможе бути присутньою на сьогоднішніх заходах у Вінчестері. Принц Уельський намагатиметься перенести свій візит якнайшвидше”, – йдеться у повідомленні пресслужби принца Чарльза.

Додамо, що напередодні принц Чарльз разом із дружиною Каміллою Паркер-Боулз були присутні на прийомі у Британському музеї. Там вони спілкувалися з міністром фінансів Великобританії Ріші Сунаком, головою міністерства внутрішніх справ Великобританії Пріті Пател та колишнім гравцем футбольного клубу "Ліверпуль" Іаном Рашем. На цей момент невідомо, чи напередодні зустрічався принц Чарльз зі своєю матір'ю королевою Єлизаветою II. Слід зазначити, що це друге інфікування герцога Единбурзького вірусом COVID-19. Вперше він захворів у березні 2020 року. Тоді захворювання у принца Чарльза тривало у легкій формі.

Нагадаємо, незабаром у Лондоні відбудеться урочисте відкриття статуї принцеси Діани. Знакова подія відбудеться з нагоди 60-річчя від дня її народження. Як повідомляють британські таблоїди, на заході збереться разом вся королівська родина, пише The Sun. У повідомленні сказано, що воно відбудеться 1 липня. Журналістам вдалося з'ясувати, що всі члени монаршої сім'ї будуть раді побачити скандального принца Гаррі. Проте батько герцога Сассецького принц Чарльз не планує зустрічатися зі своїм сином. У цей час у нього заплановано офіційний візит до Шотландії, який він не планує скасовувати. "Принц Чарльз точно дав зрозуміти, що жодної зустрічі не буде. Тому що він їде до Шотландії. Розмова їх трьох не запланована", — повідомило джерело британських таблоїдів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини