Головна Новини Зірки Королевські особи Принц Вільям і Кейт Міддлтон запустили власний YouTube-канал
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Вільям і Кейт Міддлтон запустили власний YouTube-канал

Герцог і герцогиня Кембриджські мають також акаунти в соцмережі Twitter і в Instagram

6 травня 2021, 04:56
Поділіться публікацією:

Принц Вільям і Кейт Міддлтон запустили власний YouTube-канал. У короткому вітальному ролику вони зібрали відеокадри, зроблені під час різних заходів з їх участю і поїздок в різні країни світу.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон запустили власний YouTube-канал

Принц Вільям і Кейт Міддлтон (фото з відкритих джерел)

"До речі, тобі треба бути обережніше з тим, що ти говориш, бо ці хлопці все знімають", — жартує Вільям на початку відео, вказуючи в камеру. "Я знаю", — відповідає Кейт зі сміхом.

Обидва сидять при цьому на дивані в своєму заміському будинку Анмер-хол. Герцог і герцогиня Кембриджські мають також акаунти в соцмережі Twitter і в Instagram.

Нагадаємо, в конфлікті між принцами Уїльямом і Гарі британська королева Єлизавета підтримує свого старшого онука. "Королева дала ясно зрозуміти своїм старшим радникам, що вона єдина з Чарльзом і Вільямом..." — повідомляє видання Daily Mail з посиланням на інсайдера. Її Величність публічно висловлює свою любов і підтримку герцогу і герцогині Сассекському. Однак вона була дуже розчарована деякими моментами інтерв'ю, яке Гаррі і його дружина Меган Маркл дали американської телеведучої Опри Уїнфрі. Нагадаємо, принц Гаррі і його дружина, актриса Меган Маркл, недавно дали інтерв'ю американській телеведучій Опрі Уінфрі. Під час розмови з'ясувалося, що подружжю було дуже складно жити в палаці разом з іншими членами королівської монаршої родини. У Меган Маркл навіть виникало бажання накласти на себе руки, а принц Гаррі страждав від уваги преси.

Британська королева відразу ж відреагувала на такі заяви і надала офіційний коментар. У ньому наголошується, що всій британської сім'ї шкода, що Меган Маркл і принц Гаррі пережили такий складний період. Більш детально читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини