Головна Новини Зірки Королевські особи Принца Гаррі та Меган Маркл звинувачують у шахрайстві
commentss НОВИНИ Всі новини

Принца Гаррі та Меган Маркл звинувачують у шахрайстві

З рахунку їхнього благодійного фонду Sussex Royal нібито зникли 300 тисяч фунтів стерлінгів

28 травня 2021, 16:10
Поділіться публікацією:

На адресу принца Гаррі та його дружини Меган Маркл звучать звинувачення у фінансових махінаціях. З рахунку їхнього благодійного фонду Sussex Royal нібито зникли 300 тисяч фунтів стерлінгів (11 мільйонів гривень), внесених королівською родиною, і які пішли на рахунок іншої компанії принца Гаррі. Про це повідомляє УНН з посиланням на Daily Mail.

Принца Гаррі та Меган Маркл звинувачують у шахрайстві

Принц Гаррі та Меган Маркл - фото з відкритих джерел

Відзначається, що розслідуванням інциденту займалася спеціальна комісія. Швидше за все, половину суми витратили на оформлення юридичних паперів для діяльності благодійної організації. Решта благодійних коштів була переведена на рахунок компанії Travalyst, 75% акцій якої належать принцу Гаррі.

В ході перевірки було виявлено, що перерахування, які здійснювалися благодійної компанією, були законними, проте виникли проблеми з документацією коштів, особливо щодо переказів, які покривали юридичні та адміністративні витрати.

Повідомляється, що благодійну організацію були змушені закрити через рік за складних і несподіваних обставин, а половина коштів покрила юридичні та адміністративні витрати.

У виданні зазначають, що принц Гаррі отримав у спадок від принца Філіпа значну грошову суму. За версією ЗМІ Британії, точна сума невідома, однак мова може йти про 30 млн фунтів стерлінгів.

Раніше портал "Коментарі" писав, що старший і найулюбленіший (на думку біографів) онук королеви Єлизавети II Пітер Філіпс розлучається зі своєю дружиною Отем. Подружжя прожило разом 12 років. Про намір розлучитися пара заявила ще взимку минулого року. Оскільки подружжя не змогло мирно розійтися і розділити спільно нажите майно, їх справою буде займатися суд.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини