Головна Новини Зірки Королевські особи Скільки коштують захисні маски членів Королівської сім'ї
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки коштують захисні маски членів Королівської сім'ї

Експерти розкрили вартість, на їхню думку, найстильніших масок

11 грудня 2020, 15:46
Поділіться публікацією:

Члени королівської сім'ї часто з'являються на публіці в шикарних і стильних образах, які доповнюють розкішні аксесуари. Модні експерти розглянули захисні маски членів Королівської сім'ї і назвали ціни найяскравіших і стильних з них.

Скільки коштують захисні маски членів Королівської сім'ї

Фото: Reuters

Наприклад, герцогиня Кембриджська Кетрін воліє до дизайнерських аксесуарів, які гармоніюють з її вбранням. Так 38-річна Кейт Міддлтон часто з'являлася в захисних масках з квітковим принтом, виготовлених з бавовни. За словами експертів, герцогиня купує їх там, де і одяг для своєї дочки принцеси Шарлотти, в магазині Amaia Kids. Вартість такого виробу становить 15 фунтів стерлінгів, що дорівнює приблизно 550 гривень.

На відміну від своєї обраниці, принц Вільям віддає перевагу однотонним захисним маскам, в колір своїх костюмів. Однак, експерти відзначили, що найчастіше він носить недорогі медичні маски.

У принца Уельського Чарльза, за словами модних експертів, є кілька масок, в яких він найчастіше з'являється на публіці. Одна з них — бірюзова маска його власної компанії Turquoise Mountain Textiles, вартість якої становить 6,5 фунтів стерлінгів — приблизно 240 гривень.

Як відзначають гуру моди, його дружина герцогиня Корнуолльська Камілла любить експериментувати зі своїм стилем. Так вона часто з'являлася в масках з леопардовим, павичевим або квітковим зображеннями. Найяскравіша маска. яка була надягнута на герцогині, була маска з яскравими маками, яка обійшлася їй в 10 фунтів стерлінгів — 367 гривень.

Раніше "Коментарі" писали про те, що старша внучка королеви Великобританії Єлизавети II Зара Тіндолл в наступному році знову стане мамою.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини