Головна Новини Зірки Королевські особи Спадщина принца Філіпа: скільки грошей і кому заповідав чоловік королеви
commentss НОВИНИ Всі новини

Спадщина принца Філіпа: скільки грошей і кому заповідав чоловік королеви

Покійний герцог Единбурзький залишив онукам і декільком помічникам близько 42 млн доларів

29 травня 2021, 14:20 comments3177
Поділіться публікацією:

Британський принц Філіп пішов з життя, не доживши кілька місяців до розкішного столітнього ювілею. У зв'язку з його смертю будь-які новини про монаршу родину гостро обговорюються в суспільстві. Не оминули увагою і залишене покійним принцом спадок, про що повідомляє видання The Guardian.

Спадщина принца Філіпа: скільки грошей і кому заповідав чоловік королеви

Принц Філіп залишив 42 млн доларів спадку. Фото: Carl de Souza

Інформація про наявність злегка незвичного для королівського роду заповіту просочилася в пресу з Букінгемського палацу. Варто відзначити, що розмір спадщини герцога Единбурзького досить солідним — майже 42 млн доларів (30 млн фунтів). В українській валюті ця сума перевищить 1,1 млрд гривень.

Цікаво, що гроші принц Філіп вирішив поділити виключно між своїми внуками і декількома особистими помічниками. Своїм же дітям, серед яких принц Чарльз, котрий є прямим спадкоємцем королівського престолу, покійний чоловік Єлизавети II залишив тільки особисту бібліотеку.

Яка сума дістанеться людям, що не мають відношення до монаршої сім'ї, не повідомляється. Однак відомо, що частину спадщини  віддадуть особистому секретареві Філіпа Арчі Міллеру Бейквеллу, камердинерові Стівену Недоядло і пажу Вільяму Хендерсону.

Відзначимо, що офіційно інформацію про подібний заповіт в королівському палаці не підтвердили. У заяві лише відзначили, що такі справи вважаються сімейними і будуть вирішуватися в приватному порядку.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" публікували досить рідкісні фотознімки, якими після смерті принца Філіпа, щедро поділилися представники королівського роду. Всі подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чому принца Гаррі разом з дружиною Меган Маркл намагаються звинуватити в шахрайстві і привласненні чужих грошей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини