Головна Новини Зірки Королевські особи Стосунки не складаються гладко: астролог пояснив, чому Меган і Гаррі постійно тримаються за руки
commentss НОВИНИ Всі новини

Стосунки не складаються гладко: астролог пояснив, чому Меган і Гаррі постійно тримаються за руки

Експерт з мови тіла Інбаал Хонігман пояснив, що означають жести Меган і Гаррі

26 січня 2022, 23:10
Поділіться публікацією:

З того дня, як Меган Маркл і Принц Гаррі почали зустрічати, їх показують надзвичайно красивою парою на публіці. Журналісти поговорили астрологом і експертом з мови тіла Інбаалом Хонігманом та дізналися, чому герцог і герцогиня Сассекські постійно тримаються за руки на публіці та що означають такі жести. Про це пише Express.co.uk.

Стосунки не складаються гладко: астролог пояснив, чому Меган і Гаррі постійно тримаються за руки

Меган Маркл і Принц Гаррі (фото з відкритих джерел)

Меган і Гаррі ніби прив'язані один до одного. Адже вони скрізь тримаються за руки. Говорячи про їх публічний прояв прихильності, Інбаал сказав: "дивлячись на Гаррі і Меган, вони, безумовно, закохані.

 "Таким чином, їх постійне тримання за руки, обійми -це прояви любові, які безумовно щирі і не призначені для камер", заявив екперт

Він додав: "емоційний Лев (Меган), що схиляється до стабільної Діви (Гаррі), — це саме те, чого ви очікуєте від цих знаків.

"Їхні очі зазвичай дивляться один на одного або в одному напрямку, майже. Вони синхронізовані, але не повністю синхронізовані. Вони, швидше за все, посперечаються, а потім помиряться", — розповів астролог.

Також фахівець розповів, що у пари є проблеми у стосунках.

"Їхні стосунки не зовсім гладкі, але вони обидва досить дорослі, щоб знати, що у кожної проблеми є рішення, і кожна суперечка може бути вирішена з деякою любов'ю і деяким співчуттям", — продовжив експерт.

"Вираз їхніх облич завжди повний-усміхнені очі з усміхненим ротом, заклопотане обличчя з насупленими бровами, серйозне обличчя.Вони не завжди на 100 відсотків єдині у своїх відповідях. Вони добре знають один одного, але не перетворилися один на одного",- підкреслив фахівець.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Меган Маркл і Принц Гаррі вперше показали обличчя їх доньки Лілібет.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини