Головна Новини Зірки Королевські особи Вимушені заходи: Кейт Міддлтон освоїла нову професію
commentss НОВИНИ Всі новини

Вимушені заходи: Кейт Міддлтон освоїла нову професію

Нова робота вимагає ряду навичок і умінь, які раніше герцогині були не знайомі

29 січня 2021, 21:01
Поділіться публікацією:

Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон на карантині не втрачала часу дарма і освоїла нову професію. Так, вона стала перукарем для своїх дітей через карантинні заходи в країні. Про це герцогиня заявила на відео-конференції з групою інших батьків.

Вимушені заходи: Кейт Міддлтон освоїла нову професію

Кейт Міддлтон (фото: instagram.kensingtonroyal)

Герцогиня Кембриджська зізнається, що дана професія вимагає певних знань і умінь, тому її діти не в захваті від отриманого результату.

"У нас є повсякденні батьківські обов'язки. Але, я думаю, під час ізоляції ми повинні були взяти на себе додаткові ролі, які допомогли б нам в нашому житті. Під час локдауну я стала перукарем, до жаху моїх дітей", — сказала Міддлтон.

Як і іншим мамам, Кейт Міддлтон довелося взяти на себе роль вчителя на період карантину. Вона зізнається, що таке випробування дається їй дуже непросто, адже свої пізнання в математиці вона оцінює на 5 з 10 балів. Опорою і підтримкою в цій ситуації для герцогині залишається чоловік принц Вільям.

Як повідомляло видання "Коментарі", Кейт і Вільям показали світу свою різдвяну листівку. Герцог і герцогиня Кембриджські показали, як виглядає їх листівка на Різдво 2021.

Фотографію, яка була зроблена фотографом Меттом Портеусом, вони розмістили на своїй сторінці в соціальних мережах. Так, на святковому знімку можна побачити Кейт, Вільяма і троє їхніх дітей — принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

Всі члени королівської сім'ї для фотосесії вибрали досить простий одяг. На них одягнені джемпери темних відтінків, до них в тон підібрані джинси або штани, а завершує різдвяний образ сім'ї тепле взуття. Кейт і Вільям тримають своїх дітей на руках, сидячи на стозі сіна. Всі вони виглядають дуже щасливими, але наймолодший член сімейства — принц Луї, не побоявся показувати своїх емоцій на камеру. Хлопчик щиро сміється.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини