Головна Новини Зірки Королевські особи Якої страви немає в раціоні королеви Єлизавети II
commentss НОВИНИ Всі новини

Якої страви немає в раціоні королеви Єлизавети II

Королівський шеф-кухар Даррен МакГрейд розповів про харчові звички Єлизавети II й зазначив, яка страва відсутня в її раціоні

1 липня 2021, 14:35 comments2065
Поділіться публікацією:

Королева Великобританії Єлизавета II стежить за своїм раціоном і надає перевагу простим, але вишуканим стравам, в основному французької або англійської кухні. А ось чого немає в меню королеви, розповів її шеф-кухар Даррен МакГрейд.

Якої страви немає в раціоні королеви Єлизавети II

Єлизавета II / Chris Jackson | Getty Images

Чоловік зазначив, що працював в Букінгемському палаці з 1982 по 1993 роки й за цей час в королівському раціоні ніколи не було піци. І не тому, що це фаст-фуд, який намагаються обмежувати в меню через шкідливість, а тому, що королеві Великобританії не дозволено їсти руками. Плюс до всього, італійські страви ніколи не подаються на офіційні прийоми. Вікторіанське виховання королеви диктує правила, згідно з якими вона може брати руками тільки післяобідній чай.

Але не до всього фаст-фуду так строга Її Величність. Шеф-кухар зізнався, що Єлизавета II іноді їсть бургери, але тільки без булочки. Страва має бути подана так, щоб її можна було їсти за допомогою ножа і виделки. Колись, за словами МакГрейд, він готував для королівської сім'ї бургери з оленини.

Також чоловік зазначив, що королева Великобританії уникає в меню картоплі та інших продуктів, у складі яких є крохмаль. Вона відає перевагу рибі з овочами, а ще іноді балує себе шматочком шоколадного торта.

Нагадаємо, що королівські особи мають секретні імена, які використовуються британськими спецслужбами для забезпечення їх безпеки. Яке таємне ім'я у королеви Великобританії Єлизавети II?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що члени королівської сім'ї Великобританії вирішили в період пандемії коронавірусу трохи заощадити та продати особисті літаки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини