Головна Новини Зірки персона "А я дурепа вірила": дружина відомого телеведучого потрапила в лікарню через чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

"А я дурепа вірила": дружина відомого телеведучого потрапила в лікарню через чоловіка

Жінка опинилася в лікарні із загрозою передчасних пологів

30 грудня 2020, 19:41 comments2350
Поділіться публікацією:

Дружина українського телеведучого і шоумена Андрія Джеджули Юлія Леус зізналася, що він підняв на неї руку. Через інцидент жінка потрапила в лікарню із загрозою передчасних пологів. Про те, що трапилося вона написала на своїй сторінці в соціальних мережах.

"А я дурепа вірила": дружина відомого телеведучого потрапила в лікарню через чоловіка

Андрій Джеджула з дружиною. Фото: obozrevatel

Юлія опублікувала в своєму Instagram фотографію з лікарні, а також подякувала всім підписникам за підтримку. Жінка вперше розповіла про образу, яка мучила її довгий період часу. За її словами, Андрій не переставав мстити їй і обливати брудом.

"А я дурепа теж спочатку вірила, мені все одно, хай поливає і потоне в своїй брехні!" — написала жінка.

Юлія заявила, що на даний момент найважливіше для неї — це малюк. Вона додала, що зараз її аналізи не найкращі, а біль до сих пір її турбує.

Через деякий час жінка вийшла в прямий ефір, в якому розповіла шанувальникам, що Джеджула перестав піклуватися про неї. Навпаки, став вести себе дуже грубо і навіть підняв руку на неї.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, дружина відомого музиканта вперше зізналася, чому вона не хоче заводити дітей. Цивільна дружина лідера гурту ТНМК ( "Танок на майдані Конго") Олега Михайлюти Ольга в своєму інтерв'ю чесно зізналася, чому вони не поспішають заводити дітей. Виявилося, вся справа в невідповідному віці.

Ольга Навроцька працює дизайнером. У програмі "Зірковий шлях" на каналі Україна вона розповіла, що її вік є не зовсім підходящим для того, щоб заводити дітей, адже їй уже 46. Але Фагот не проти те, щоб у них з'явилися спільні діти.

Варто додати, що Ольга і Олег живуть в цивільному шлюбі вже 11 років. І на питання про те, чому пара досі не розписалася, Навроцька відповіла, що Фагот зробив їй пропозицію в не дуже підходящий момент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини