Головна Новини Зірки персона Активно допомагав російським окупантам: помер зірка серіалу "Солдати"
commentss НОВИНИ Всі новини

Активно допомагав російським окупантам: помер зірка серіалу "Солдати"

Роман Мадянов збирався на тимчасово окупований Донбас

25 вересня 2024, 23:45
Поділіться публікацією:

 Російський актор Роман Мадянов, відомий своєю підтримкою агресивної війни РФ проти України, помер у віці 63 років. За повідомленнями російських ЗМІ, причиною смерті став рак легенів, стан актора значно погіршився навесні.

Активно допомагав російським окупантам: помер зірка серіалу "Солдати"

Роман Мадянов (фото з відкритих джерел)

Мадянов відкрито підтримував вторгнення Росії в Україну і навіть мав намір гастролювати на тимчасово окупованих територіях України. Він також стверджував, що нібито відправляв гуманітарну допомогу на Донбас. За це він був включений у базу сайту "Миротворець" через незаконний перетин українського кордону після відвідин окупованого Криму.

Крім того, Мадянов брав участь у зйомках пропагандистських серіалів, які висміювали українців, ще більше підкреслюючи його лояльність до режиму Путіна та антиукраїнських наративів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у мережі показали останнє фото померлого від раку коміка Маслякова.  Олександр Масляков, незмінний ведучий російської програми "КВК", про смерть якого стало відомо нещодавно, в останні дні свого життя мав поганий вигляд. За інформацією російських ЗМІ, він рідко виходив на зв’язок, навіть з близькими друзями, і провів останні дні в центрі паліативної допомоги.

Наразі родичі Маслякова, відомого своєю підтримкою путінського режиму, не дали жодних коментарів щодо його смерті. Проте деякі колеги телеведучого висловили свої співчуття. Однією з таких є акторка Катерина Скулкіна, яка поділилася останньою фотографією з Масляковим і додала: "Слів поки що немає. Любила, люблю і буду любити."

Масляков пішов з життя у неділю, 8 вересня. Він вів програму "КВК" з 1964 року і залишив свою посаду лише у квітні цього року.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини