Головна Новини Зірки персона Актор, який поїхав з країни, з розмахом відзначив свій день народження в США та нарвався на хейт
commentss НОВИНИ Всі новини

Актор, який поїхав з країни, з розмахом відзначив свій день народження в США та нарвався на хейт

Фолловери засудили Ступку за те, що він залишив Україну під час війни

7 вересня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

6 вересня  знаному в Україні  Дмитру Ступці виповнилось 37 років. Актор  організував шикарне свято  в Сполучених Штатах, де  мешкає вже другий  рік. 

Актор, який поїхав з країни, з розмахом відзначив свій день народження в США та нарвався на хейт

Дмитро Ступка (фото з відкритих джерел)

Саме   день свого народження Дмитро відзначав в розкішному ресторані, там він балував своїх гостей делікатесами з морепродуктів  і не тільки.  В підписах до оприлюднених  фотографій  Ступка стверджує, що найбажаніша   його мрія цього дня – аби швидше  закінчилась війна.

"Увійшов у новий етап життя... Привіт, 37. Одне можу сказати: я щасливий, коханий і кохаю! А мрія одна — щоб якомога швидше закінчилася війна! Сумую за вами, мої українці", — пише знаменитість.

При цьому, Дмитро  Ступка  протягом  часу, коли триває  повномасштабна  війна з РФ ще не разу не приїхав  на батьківщину. Він  знаходиться в Америці, де влаштовує  власне особисте життя.

Актор, який поїхав з країни, з розмахом відзначив свій день народження в США та нарвався на хейт - фото 2

Користувачі мережі різко негативно відреагували на його пост. Вони написали: "Добре бажати закінчення війни, коли грієш дупу біля океану! Бажаю скоріше піти в забуття і в ганьбу, як інші такі "псевдопатріоти", "Так, а чого ви не приїжджаєте? Громадянство відібрали?"

Після такого потоку гнівних реакцій Ступка закрив можливість коментувати його публікацію.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що український шоумен виїхав за кордон під час війниЗа повідомленням  блогера і оглядача  вітчизняного шоу-бізнесу Богдана Беспалова,  ведучий Володимир Остапчук  зараз проводить церемонії  одруження  на території Хорватії. Він виставив відповідний ролик. 

Беспалов пише, що  ноумен  поїхав за кордон  нещодавно,  пояснивши це потребою благодійності, а сам в цей час  виїхав, щоб заробити гроші,  проводячи урочистості на замовлення.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини