Головна Новини Зірки персона Актори з серіалу "Друзі" відреагували на смерть Метью Перрі
commentss НОВИНИ Всі новини

Актори з серіалу "Друзі" відреагували на смерть Метью Перрі

Головні актори з серіалу "Друзі" вшанували пам’ять свого колеги актора Метью Перрі.

31 жовтня 2023, 14:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У спільній заяві актори з серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон, Метт Леблан, Кортні Кокс, Девід Швіммер та Ліза Кудроу вшанували пам’ять свого колеги Метью Перрі, який помер 28 жовтня у віці 54 років. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання People.

Актори з серіалу "Друзі" відреагували на смерть Метью Перрі

Актори з серіалу "Друзі" відреагували на смерть Метью Перрі. Фото з відкритих джерел

Через два дні після смерті Метью Перрі головні актори культового серіалу "Друзі" відреагували на трагічну звістку.

"Ми всі дуже спустошені втратою Метью. Ми були більше, ніж просто друзями по акторському складу. Ми — сім’я", — повідомили актори.

Зірки серіалу "Друзі" пояснили, що наразі сумують за другом та всі думки з родиною, друзями та усіма, хто любив Метью Перрі, тому актори поки не будуть давати коментарів щодо ситуації. Однак згодом вони повідомлять більше інформації.

"Є так багато, що можна сказати, але зараз ми збираємося взяти хвилину, щоб посумувати та пережити цю незбагненну втрату. Згодом ми скажемо більше, коли зможемо", — пишуть актори у спільній заяві.

Метью Перрі — це американо-канадський актор, найвідоміший за свою роль Чендлера Бінга в популярному телесеріалі "Друзі". Серіал виходив в ефірі з 1994 по 2004 рік і став одним з найуспішніших і найпопулярніших комедійних телесеріалів у історії телебачення. Метью Перрі загинув 28 жовтня у власному будинку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Метью Перрі провели розтин. Що тепер відомо про смерть актора з серіалу "Друзі".

Також "Коментарі" писали, що Метью Перрі перед смертю опублікував своє останнє фото в соціальній мережі. На ньому актор сидить у джакузі на фоні нічного неба.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини