Головна Новини Зірки персона Метью Перрі провели розтин: що відомо про смерть актора з серіалу "Друзі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Метью Перрі провели розтин: що відомо про смерть актора з серіалу "Друзі"

Що відомо про смерть актора Метью Перрі після розтину. Перші висновки судово-медичного експерта.

30 жовтня 2023, 15:45 comments1939
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Метью Перрі був знайдений мертвим у своєму будинку в Лос-Анджелесі в суботу вдень. Актору провели розтин тіла, але причина його смерті поки невідома. Влада все ще чекає на результати токсикологічних досліджень.

Метью Перрі провели розтин: що відомо про смерть актора з серіалу "Друзі"

Американський актор Метью Перрі. Фото з відкритих джерел

Медична експертиза округу Лос-Анджелес у неділю опублікувала свій перший звіт про актора Метью Перрі, який помер 28 жовтня у віці 54 років. У повідомленні йдеться про те, що розтин зірки серіалу "Друзі" завершено, але судмедексперту потрібно "додаткове розслідування" смерті. Таким чином очікуються на результати токсикологічних аналізів.

У записах судово-медичного експерта вказано, що тіло Метью Перрі готове до передачі його родині.

Нагадаємо, Метью Перрі знайшли мертвим у власному джакузі. Попередні аналізи не виявили слідів наркотиків, а також злочинних дій. Найбільшу популярність Метью Перрі отримав завдяки ролі Чендлера Бінга у серіалі "Друзі". Серіал транслювався американською телекомпанією NBC у 1994–2004 роках. Його показали в понад 100 країнах, а останній епізод подивилося 52,5 мільйона американських глядачів. "Друзі" отримали багато престижних нагород.

У 2022 році Перрі випустив автобіографію, в якій зізнався, що багато років боровся із залежністю від алкоголю, наркотиків і ліків. У своїх мемуарах на Метью Перрі писав, що "мав бути мертвим". Таким чином актор згадував випадок, коли лікарі давали йому 2% на те, що він виживе.

Раніше портал "Коментарі" повідомив, що Метью Перрі перед смертю опублікував своє останнє фото та допис до нього. Зірка серіалу "Друзі" несподівано показав своє місце смерті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини