Головна Новини Зірки персона Акторка родом з України проміняла свою батьківщину на комфортне життя у Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Акторка родом з України проміняла свою батьківщину на комфортне життя у Москві

Ольгу Ломоносову багато хто знає з серіалу про Пушкарьову

15 березня 2023, 23:15 comments8039
Поділіться публікацією:

44-річна кіноакторка Ольга Ломоносова  вже  не перший рік   грає ролі  в серіалах і кіно.  Маючи величезний  список своєї участі в кінофільмах, глядачам вона найбільше пам'ятається, зігравши в серіалі "Не родись вродливою", де вона виконала  роль дружини головного героя — Кіри Воропаєвої. Про це пише "УНІАН".

Акторка родом з України проміняла свою батьківщину на комфортне життя у Москві

Ольга Ломоносова (фото з відкритих джерел)

  Ця актриса  живе в РФ  і знімається в російській кіноіндустрії, тому не всі глядачі  цікавляться її біографічними даними.,  Проте Ольга Ломоносова  родом з України. Вона народилась і вчилась  в  місті Донецьку. 

При цьому, кіноакторка,  що виконала одну з головних ролей  в серіалі "Не родись вродливою", і далі продовжує свою  улюблену мистецьку діяльність. Найбільше проєкти за її участю реалізуються в російській столиці.

Також Ломоносова  виконує  драматичні ролі, ще зовсім недавно вона змінила  своє власне амплуа і знялась в хоррорі. 

В соціальних мережах  вона часто  оприлюднює  фотографії, зроблені за кулісами або під час зйомок. 

При цьому, колишня українка не лише зайнята на  знімальному майданчику, вона має ролі в московських театрах.  Ольга Ломоносова  тепер працює в проєктах Театру на Малій Бронній, а  ще налагодила  успішну співпрацю  з Театром сатири, куди її запрошують грати ролі.

До слова, через декілька днів після початку повномасштабної  спецоперації РФ Ломоносова написала   на  власній сторінці в Instagram  наступне повідомлення: "Час зараз, м'яко кажучи, непростий... Особливо важливо залишатися на зв'язку, піклуватися про інших, ділитися теплом і любов'ю, підтримувати одне одного, допомагати, обіймати, виручати". 

Далі вона відірвалась на рекламну діяльність. І жодним словом не обмовилась, що Росія  обстрілює  мирні українські міста, що від цього потерпають звичайні українці.

Українські шанувальники  час від часу  питають Ломоносову  про те, чому вона  ігнорує військове вторгнення  і скільки коштує зрадництво своєї батьківщини. Схожі запитання  виконавиця  ігнорує, але не видаляє. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що відома акторка з Одеси відмовилася від України заради посади в Московському театрі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

vvvv

16 березня 2023, 04:32

Знакомства только для секса. Без отношений, без денег и все анонимно. Осторожно можно встретить знакомых.------ http://redirect.sk/kiska


Новини