Головна Новини Зірки персона Акторці Шерон Стоун збільшили груди без її згоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Акторці Шерон Стоун збільшили груди без її згоди

Шерон Стоун розповіла про свою операцію

30 березня 2021, 19:35
Поділіться публікацією:

63-річна голлівудська акторка Шерон Стоун продовжує дивувати відвертими історіями про своє життя. У своїй книзі "The Beauty of Living Twice" вона розповіла, як пластичний хірург збільшив їй груди без її згоди.

Акторці Шерон Стоун збільшили груди без її згоди

Шерон Стоун (фото з відкритих джерел)

Зірка фільму "Основний інстинкт" згадала, як 20 років тому перенесла операцію з видалення доброякісних пухлин, які, за її словами, були величезні, більші, ніж одна з її грудей. Потім Шерон пережила ще одну операцію по реконструкції своїх молочних залоз.

Акторка розповіла, що, коли прокинулася від наркозу, то виявила, що пластичний хірург поставив їй великі грудні імпланти, збільшивши її груди мінімум на розмір. Він аргументував це тим, що такі груди будуть більше відповідати розміру її стегон і їй так буде набагато краще. Як знаменитість розв'язала проблему з надмірною самостійністю лікаря — невідомо.

Також у своїх мемуарах жінка написала про провали в кар'єрі, проблеми зі здоров'ям і несправедливе ставлення до неї колег-чоловіків.

Нагадаємо, голлівудська знаменитість Шерон Стоун у своїй книзі зізналася, що у дитинстві вона та її сестра пережили сексуальне насильство з боку рідного дідуся. Акторка зазначила, що погано пам'ятає ці трагічні події, оскільки вважає, що насильство над нею почалося в дуже-дуже ранньому віці.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що зірка фільмів "Основний інстинкт" і "Дияволиці" Шерон Стоун розповіла, як одного разу потрапила до лікарні через удар блискавки. Акторка отримала електричний розряд через воду. Він був настільки сильним, що жінка відлетіла і вдарилася об холодильник, у результаті чого втратила свідомість.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини