Головна Новини Зірки персона Шерон Стоун заявила, що її з сестрою ґвалтував рідний дідусь
commentss НОВИНИ Всі новини

Шерон Стоун заявила, що її з сестрою ґвалтував рідний дідусь

Шерон Стоун поділилася своїми переживаннями

29 березня 2021, 21:55
Поділіться публікацією:

62-річна відома актриса, зірка фільмів "Основний інстинкт" і "Щепка" Шерон Стоун готує до запуску свою автобіографічну книгу "The Beauty of Living Twice", в якій розповіла історію свого життя. У мемуарах зірка заявила, що вона і її сестра Келлі піддалися сексуальному насильству з боку рідного дідуся.

Шерон Стоун заявила, що її з сестрою ґвалтував рідний дідусь

Шэрон Стоун / www.gettyimages.in

В інтерв'ю виданню The New Yorker актриса розповіла, що не зовсім добре пам'ятає ці трагічні події, але у неї залишилося кілька спогадів, які вдалося відновити завдяки роботі з психотерапевтом. Шерон сказала, що пам'ятає сукню дівчинки, над якою було скоєно насильство, вона носила її в 5-річному віці.

"Для мене це був великий спусковий гачок, коли я побачила, як поглумилися над дитиною в моїй сукні. Не знаю — себе чи я бачила в той момент, або це була моя сестра? Я прийшла до висновку, що насильство наді мною почалося в дуже-дуже ранньому віці ", — зазначила Шерон.

Також знаменитість зізналася, що вони з сестрою цю тему не підіймали й нічого не розповідали один одному, тому що дідусь їм погрожував.

І лише через багато років актриса разом з сестрою вирішила розповісти цю історію, але їх мама спочатку була категорично проти того, щоб вони ділилися такими відвертими подробицями на весь світ. Але Келлі вдалося її переконати. Коли зірка "Основного інстинкту" закінчила книгу, вона насамперед прочитала її матері, потім вони довго говорили й зірці довелося переписати частину книги. Тоді вона вирішила присвятити її своїй мамі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 28-річна американська зірка Демі Ловато зізналася, що була двічі зґвалтована.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини