Головна Новини Зірки персона Аліна Гросу захопила Мережу пляжними фото з бойфрендом (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Аліна Гросу захопила Мережу пляжними фото з бойфрендом (ФОТО)

Українська виконавиця Аліна Гросу поділилася фотографіями з відпочинку, на яких позує разом зі своїм коханим

29 липня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

26-річна популярна артистка Аліна Гросу вирушила на відпочинок в сонячну Одесу, але не одна, а зі своїм коханим Романом Полянським.

Аліна Гросу захопила Мережу пляжними фото з бойфрендом (ФОТО)

Аліна Гросу / @alina_grosu

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала кілька кумедних знімків, на яких позує в бікіні з бахромою бірюзового кольору і сонцезахисних окулярах. Актор Роман Полянський ніжно обійняв її за талію і притягнув до себе. Артистка і її коханий дуріють на камеру, показують язик і посилають повітряні поцілунки.

Українська виконавиця не стала ніяк коментувати публікацію, лише залишила два смайлика в вигляді хвилі й пальми, натякаючи на повний релакс.

"Дуже красиві. Будьте щасливі", "Красива пара", "Самі шикарні", "Яка красива пара", "Щастя Вам і гарного відпочинку", "Прикольні та класні. Любові й радості", "Ну дуже гармонійно виглядаєте!", "Моя улюблена зоряна пара. Щастя вам", — написали фоловери

Аліна Гросу захопила Мережу пляжними фото з бойфрендом (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що на початку року в мережі почали активно поширюватися плітки про новий роман української артистки Аліни Гросу. Співачка і її обранець Роман Полянський, який заради зірки, переїхав жити в Україну, довго не підтверджували свої романтичні стосунки. Але всім давно зрозуміло і без слів, що знаменитостей пов'язує не тільки дружба.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що минулого року співачка Аліна Гросу шокувала шанувальників новиною про своє розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим, з яким зустрічалася до весілля 5 років. Але пара не прожила в шлюбі й півроку, як в родині почалися проблеми. Аліна зізналася, що її чоловік пішов до іншої жінки, яка була значно старша.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини