Головна Новини Зірки персона Аліна Гросу знайшла нову любов: що відомо про її обранця
commentss НОВИНИ Всі новини

Аліна Гросу знайшла нову любов: що відомо про її обранця

Особисте життя Аліни Гросу, схоже, налагоджується

11 січня 2021, 15:28 comments3131
Поділіться публікацією:

Аліна Гросу активно ділиться з шанувальниками подробицями свого життя, регулярно викладаючи фотографії в соціальних мережах. Так, нещодавно вона опублікувала знімок з російським актором Романом Полянським. Шанувальники впевнені в тому, що між ними не тільки дружба, а й любов, передає РБК.

Аліна Гросу знайшла нову любов: що відомо про її обранця

Аліна Гросу. Фото: rbc.ua

На новорічні свята Аліна вирушила відпочивати в Буковель. І незабаром знаменитість виклала в мережу спільне селфі з Романом, в якому підписники співачки не відразу впізнали відомого актора.

Пара позує на фоні засніженого підйому, на знімку вони виглядають щасливими. Варто додати, що Роман знімався у кліпах співачки, але фанати впевнені в тому, що їх пов'язує щось більше, ніж просто робота і дружні стосунки.

Проте, поки ні Аліна, ні Роман ніяк не коментують чутки про можливий роман. Відомо, що вони обидва були в шлюбі: Роман Полянський був одружений на актрисі Дарині Жулай, Аліна Гросу була одружена з російським бізнесменом.

У коментарях прихильники пишуть, що разом пара виглядає просто чудово, і що вони дуже підходять один одному.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Аліна Гросу зізналася, що їй не вистачає колишнього чоловіка. Популярна виконавиця в інтерв'ю виданню "Телеграф" розповіла про ті подробиці свого життя, про які досі говорити не наважувалася. Так, знаменитість вперше поділилася, що рішення про розлучення було поспішним. Гросу пояснила, що в їхніх стосунках були різні періоди: вони то сходилися, то знову розлучалися.
Вона не стала приховувати, що їй досі важко після розлучення з чоловіком. Аліна зізнається, що не має наміру ображатися на колишнього чоловіка або в чомусь його звинувачувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини