Головна Новини Зірки персона "Алку зустрічаємо з сухарем": росіяни налетіли на Галкіна за поїздку з дітьми в Париж
commentss НОВИНИ Всі новини

"Алку зустрічаємо з сухарем": росіяни налетіли на Галкіна за поїздку з дітьми в Париж

Максим Галкін прогулявся з дітьми в паризькому парку атракціонів

4 травня 2023, 23:05
Поділіться публікацією:

Знаний  гуморист з РФ  Максим Галкін, що категорично не приймає путінську агресію на українській землі, разом із своїми дітьми Єлизаветою і Гаррі побував у Парижі, в  парку  розваг "Діснейленд". Знаменитість оприлюднив світлини з відпочинку в  соціальних мережах.

"Алку зустрічаємо з сухарем": росіяни налетіли на Галкіна за поїздку з дітьми в Париж

Максим Галкін з дітьми (фото з відкритих джерел)

Лише  мала частина  користувачів  раділа за гумориста  і за його дітей. Проте більшість передплатників  писали цинічні коментарі та всіляко знущались із зіркової родини. Декому  спочатку видалось що у Лізи і Гаррі сумний погляд.  Проте ще  більше користувачів  почали  насміхатися з того, що комік з дітьми були в "Діснейленді" без мами — дружини Галкіна, зірки радянської естради та російської легенди Алли Пугачової, що терміново  вилетіла до  російської столиці, щоб провести в останню дорогу одного зі старих  друзів, російського модельєра-кутюр'є Валентина Юдашкіна, що нещодавно пішов з життя.

"У дітей сумні очі. Діти повинні спілкуватися з однолітками", "Потріпався, тільки зуби залишилися від колишнього випещеного життя", "А де фото з Аллою?", "А чого дружина не прилетіла? Дітей шкода — позбавили Батьківщини", "О, Галкін в Парижі! А ми тут Алку зустрічаємо з сухарем і гірчицею", − писали користувачі.

”Алку зустрічаємо з сухарем”: росіяни налетіли на Галкіна за поїздку з дітьми в Париж - фото 2
”Алку зустрічаємо з сухарем”: росіяни налетіли на Галкіна за поїздку з дітьми в Париж - фото 3
”Алку зустрічаємо з сухарем”: росіяни налетіли на Галкіна за поїздку з дітьми в Париж - фото 4


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зіркова співачка Алла Пугачова повернулась в РФ. Говорять, що її чоловік Максим Галкін, якого в країні-агресорці  визнали  "іноагентом", з Аллою не приїхав. Пропагандистські  медіа РФ  повідомляють, що помічниця Примадонни  Олена Чупракова  підтвердила  це. Ще  вона розказала, що їй відомо про плани Пугачової. Стверджують,  що зірка  прилетіла до російської столиці, щоб бути присутньою  на похороні  свого давнього  друга – російського кутюр’є  Валентина Юдашкіна. Прощання з модельєром  відбуватиметься в Москві 6 травня. Але помічниця  Примадонни  не  могла підтвердити  чи спростувати це.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини