Головна Новини Зірки персона Алла Пугачова раптово повернулася до Росії: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Алла Пугачова раптово повернулася до Росії: яка причина

За даними росЗМІ, Примадонна вже в Москві

3 травня 2023, 22:15 comments1082
Поділіться публікацією:

Зіркова співачка Алла Пугачова повернулась в РФ. Говорять, що її чоловік Максим Галкін, якого в країні-агресорці  визнали  "іноагентом", з Аллою не приїхав.  Він в ці дні  знаходиться на території  Португалії.

Алла Пугачова раптово повернулася до Росії: яка причина

Алла Пугачова (фото з відкритих джерел)

Пропагандистські  медіа РФ  повідомляють, що помічниця Примадонни  Олена Чупракова  підтвердила  це. Ще  вона розказала, що їй відомо про плани Пугачової.

Стверджують,  що зірка  прилетіла до російської столиці, щоб бути присутньою  на похороні  свого давнього  друга – російського кутюр’є  Валентина Юдашкіна. Прощання з модельєром  відбуватиметься в Москві 6 травня. Але помічниця  Примадонни  не  могла підтвердити  чи спростувати це.

"Я поки у неї навіть не питала ще", — оприлюднюють  російські медіа  коментар Чупракової.

При цьому, Алла Пугачова свій приліт  до Москви  поки що ніяк не коментує.  Гуморист Максим Галкін про плани дружини теж   нічого  не каже. На власній  сторінці в  соціальних мережах пародист пише, що тепер перебуває на гастролях  в Португалії, де незабаром відбудеться його концерт.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в терористичній РФ  пішов з життя зірковий кутюр'є і модельєр Валентин Юдашкін. Як повідомляють, російському модельєру було 59 років і він вів  боротьбу з онкологічною  хворобою. Сумну звістку  оприлюднила дружина модельєра. Зірковий кутюр’є  вів боротьбу з раком з 2016 року. Він  потрапив у скандальну історію,  після того, як не засудив напад  Росії на Україну. Він  був єдиним з росіян, якому було  заборонено брати участь у Тижні моди в Парижі. Ще в  2008 році Юдашкін  був розробником нової військової  форми для Міністерства оборони РФ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини