Головна Новини Зірки персона Алла Пугачова з сім'єю переїзджає в іншу країну
commentss НОВИНИ Всі новини

Алла Пугачова з сім'єю переїзджає в іншу країну

На Кіпрі протрималися близько місяця, але прийняли рішення рухатися далі

14 грудня 2023, 03:15 comments1267
Поділіться публікацією:

 Наприкінці жовтня  родина зіркових артистів, Максим Галкін та  Алла Пугачова з дітьми, перебрались  з Ізраїлю на Кіпр. Півтора року територія  Землі Обітованої  була для них притулком  -  саме туди вони переїхали,   висловивши свою  незгоду з кривавою   політикою кремля і розпочатою  війною в Україні.  Але сімейній парі   довелось  залишити нову батьківщину   через початок  військового конфлікту між Ізраїлем та ХАМАС.

Алла Пугачова з сім'єю переїзджає в іншу країну

Алла Пугачова (фото з відкритих джерел)

Алла Борисівна  з  родиною  вибрала місцем проживання  Кіпр, де вони  мали  елітну нерухомість.  Проте не минув і  місяць, як знаменитості   вирішили шукати краще життя в Лондоні,  інформують російські ЗМІ.

В  листопаді  Примадонна  поїхала до Великої Британії, щоб  підшукати 10-річним  двійнятам Лізі і Гаррі  нову школу та  винайти житло.  Як "запасний  аеродром" в Лондоні в розпорядженні  подружжя є  будинок середнього онука Примадонни — Дені Байсарова.

Що  примусило Пугачову і Галкіна  залишити Кіпр?  Побутує думка, щоб  постійно  там жити  Аллі Пугачовій   не підходить клімат.  Та й освіта  дітей буде  якіснішою в Лондоні.

До слова, ще один  переїзд зіркових артистів до  Лондона  погано  пов’язується з чутками про те, що  зірки ледь зводять кінці з кінцями. Британська  столиця  славиться  не тільки високим рівнем життя, ціни тут теж є  високими.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що 74-річній Пугачовій стало погано на КіпріРосійська  знаменитість  Алла Пугачова  хоч і виглядає  чудово на  свої 74 роки,  проте стан її здоров'я час від часу дає збої.  Співачка є діабетиком, в  неї кілька стентів в судинах, також  вона потерпає від подагри  і стенокардії. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини