Головна Новини Зірки персона Американська телеведуча померла після вакцинації від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська телеведуча померла після вакцинації від COVID-19

Чоловік телеведучої прокоментував її смерть

22 лютого 2021, 10:08 comments1164
Поділіться публікацією:

Карен Хадсон-Семюелс, яка раніше працювала телеведучою Детройтського телебачення, померла на наступний день після вакцинації від коронавірусу. Її серце перестало битися на 68 році життя. Про це інформує видання Daily Mail.

Американська телеведуча померла після вакцинації від COVID-19

Телеведуча померла на наступний день після вакцинації - фото ілюстративне: JOEL SAGET

Інформацію про смерть телеведучої підтвердив чоловік загиблої — Кліфф. Він виявив її бездиханне тіло в їхньому будинку. За словами чоловіка Хадсон, офіційна причина смерті все ще невідома. Однак у сім'ї є підозри, що у Карен був інсульт, який стався через побічні ефекти вакцини. Назва вакцини Кліфф не розкрив журналістам. Він лише додав, що хоче дочекатися результатів судмедекспертизи.

Американська телеведуча померла після вакцинації від COVID-19 - фото 2

Колеги Карен висловили свої глибокі співчуття у зв'язку зі смертю телеведучої. Хадсон-Семюелс любили  мешканці Детройта, вона запам'яталася як "важлива фігура" в історії міських ЗМІ.

Хадсон-Семюелс у 2016 році допомогла заснувати Музей мовлення Вільяма В. Бенкса, в якому детально розповідається про спадщину WGPR-TV 62, першої станції, що належить афроамериканцями у США. У цьому місяці станція була офіційно внесена до Національного реєстру історичних пам'яток, рух, очолюване Хадсон-Семюелс.

Тільки минулого року Хадсон була обрана головою Комітету з вивчення чорних історичних місць Детройтського історичного товариства. Її кар'єра у сфері тележурналістики тривала більш як чотири десятиліття в Детройті.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в ЗМІ назвали реальну причину смерті актора Андрія Мягкова, а також про те, що суддя "МастерШеф" намагався тричі накласти на себе руки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини