Головна Новини Зірки персона Американського актора серіалу Netflix знайшли мертвим у в'язниці
commentss НОВИНИ Всі новини

Американського актора серіалу Netflix знайшли мертвим у в'язниці

Скандал та трагедія: актор Netflix знайдено мертвим у своїй камері

6 червня 2024, 18:05
Поділіться публікацією:

Джон "Істсайд" Макаллістер, актор, який прославився участю в документальному серіалі Netflix "Вільні: тюремний експеримент", виявили мертвим у своїй тюремній камері 2 червня. Йому було лише 29 років, і вже наступного місяця він мав вийти на волю після десяти років ув'язнення.

Американського актора серіалу Netflix знайшли мертвим у в'язниці

Скандал та трагедія: актор Netflix знайдено мертвим у своїй камері

Макаллістер, родом із США, опинився у в'язниці після серії злочинів, починаючи з порушень у віці 19 років, які включали вживання наркотиків, незаконне проникнення, крадіжку та незаконне володіння зброєю. 2023 року він визнав свою провину і був засуджений до трьох років позбавлення волі.

У квітні поточного року на екрани вийшов документальний серіал за його участю, який відразу викликав шквал критики. Проект "Вільні: тюремний експеримент" запропонував глядачам незвичайний погляд на життя ув'язнених у медичному центрі Джефферсона в Пайн-Блафф, США, де камери не замикалися, а охорона практично не контролювала поведінку ув'язнених.

Ерік Гіггінс, керівник проекту, заявив, що мета серіалу — "гуманізувати в'язнів і дати їм можливість впливати на свою культуру та спільноту". Однак багато американців розкритикували серіал, стверджуючи, що він перетворив серйозну тему на розважальне реаліті-шоу.

Причина смерті Макалістера залишається невідомою, незважаючи на швидкий виняток версії про самогубство з боку правоохоронних органів. В інтерв'ю Мелісса Ріган, тітка актора, поділилася:

"Його раптова смерть спустошила нашу родину", — поділилася тітка актора Мелісса Ріган

Нагадаємо також, що 2 червня, у віці 101 року померла актриса зі США періоду Золотого віку Голлівуду Дженіс Пейдж. Смерть настала з природних причин у власному будинку актриси у Лос-Анджелесі. Про те, що померла Пейдж, виданню Metro сказав близький друг покійної Стюарт Ламперт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини