Головна Новини Зірки персона Андре Тан розлучився з дружиною після 9 років шлюбу: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Андре Тан розлучився з дружиною після 9 років шлюбу: що сталося

Український дизайнер і модельєр Андре Тан зізнався, що розлучився зі своєю дружиною Аліною Харечко через 9 років шлюбу

16 травня 2021, 19:15 comments1789
Поділіться публікацією:








Розлучилася ще одна пара українського шоу-бізнесу. Як виявилося, відомий дизайнер Андре Тан розлучився зі своєю дружиною Аліною Харечко через 9 років шлюбу. Але екс-кохані зуміли зберегти хороші стосунки.

Андре Тан розлучився з дружиною після 9 років шлюбу: що сталося

Андре Тан з дружиною / фото: andre_tan_official

У програмі "Світське життя" Андре Тан розповів, що вони з дружиною стали дуже часто сваритися через дизайнерські амбіції Аліни. Екс-дружина модельєра запустила свою лінію одягу Home Wings і не хотіла, щоб Андре Тан рекомендував, що і як їй потрібно робити.

"Вона сказала, що хоче сама здійснювати свої помилки. І саме на тлі роботи виникало дуже багато сварок ", — поділився дизайнер.

І попри те, що екс-закохані не живуть разом більше рік, вони змогли зберегти нормальні стосунки й з вдячністю відпустили один одного. Андре Тан зізнався, що залишив колишній дружині великий будинок з земельною ділянкою, а також нову машину. Ще він щомісяця сплачує їй великі аліменти на дочку Софію.

У соціальній мережі Instagram Аліна Харечко також подякувала своєму колишньому чоловіку і зазначила, що разом вони прожили непростий час, оскільки були й злети, й падіння. Але вони як почали свої стосунки з дружби, так нею їх і закінчують.

Нагадаємо, що відома українська артистка Ірина Білик зізналася, що розлучається зі своїм чоловіком Асланом Ахмадовим. Співачка заявила, що ініціатором розриву стала саме вона і назвала причину свого рішення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що український виконавець Олексій Завгородній (Позитив) розлучився зі своєю дружиною Анною Андрійчук, з якої був разом протягом 13 років. Чутки про їх розставання ходили вже давно, але пара не коментувала цю інформацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини