Головна Новини Зірки персона Андрій Данилко святкує 47-й день народження: маловідомі факти про українську зірку
commentss НОВИНИ Всі новини

Андрій Данилко святкує 47-й день народження: маловідомі факти про українську зірку

Він мало розповідає про себе, тому для багатьох залишається загадкою

2 жовтня 2020, 14:01 comments1190
Поділіться публікацією:

Улюбленець української публіки 2 жовтня відзначає свій 47-й день народження. І з цього приводу можна згадати деякі факти з його біографії, про які мало кому відомо. Виявляється, колись артист мріяв стати єпископом, а ще здавав пляшки та працював кореспондентом, передає видання segodnya.

Андрій Данилко святкує 47-й день народження: маловідомі факти про українську зірку

Андрій Данилко. Фото: znaj

Свій псевдонім Данилко придумав собі не просто так: у нього була однокласниця з прізвищем Сердюк, яку той пообіцяв прославити. Як бачимо, у нього це чудово вийшло.

Андрій виріс в досить бідній сім'ї, і щоб якось прикрасити свої сірі будні, він разом зі своєю подругою влаштовував похорони для щурів.

Починав свою кар'єрний шлях зірка з посади кореспондента в газеті "Комсомолець Полтавщини".

В юності Данилко любив відвідувати всілякі концерти та фестивалі. І щоб купити квиток на поїзд, йому доводилося здавати пляшки.

А в шкільні роки артист мріяв стати єпископом. Хоча зараз це бажання не здається таким привабливим, тому що він далекий від релігії, як каже він сам.

Співак вступив до Київського естрадно-циркового училища, але так його і не закінчив. Тому що викладачі не побачили в ньому таланту і перспективи.

Відомо, що Данилко жодного разу не був одружений. Але ЗМІ приписують йому роман з його колегою по сцені Інною Білоконь — саме вона грає роль мами Вєрки Сердючки.

І найцікавіше наостанок: шанувальник запросив його в кіно, коли побачив на Хрещатику. І Андрій погодився піти, тому що він дуже не любить відмовляти людям.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Притула озвучив свій найбільший гонорар за всю кар'єру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини