Головна Новини Зірки персона Андрій Данилко зізнався, чи поїде ще колись на Євробачення
commentss НОВИНИ Всі новини

Андрій Данилко зізнався, чи поїде ще колись на Євробачення

Данилко більше не хоче змагатися за перемогу у конкурсі

25 квітня 2023, 22:15
Поділіться публікацією:

Український виконавець  Андрій Данилко, що відомий за  образом Вєрки Сердючки і  в 2007 році виступав  за Україну на Євробаченні,  розказав, чи  має бажання  брати  участь в  творчому випробуванні.   

 Андрій Данилко зізнався, чи поїде ще колись на Євробачення

Андрій Данилко (фото з відкритих джерел)

Як наголосив Андрій Данилко, йому  пропонували  брати участь  в конкурсі  вдруге. Але зірка про  це зараз не хоче говорити. Виконавець мотивує це тим, що підготовка до  цього конкурсу  забирає  багато сил.

"Мені казали, спробувати вдруге. От хоч пристреліть мене! Ніколи в житті. Це дуже емоційно виснажлива історія. Ти потрапляєш під такий тиск. Тут тебе люблять, тут тебе ненавидять, тут проклинають", — заявив  артист журналістам.

Данилко  згадав, як у 2007 році  почавсь  великий скандал  після його  пісні  Dancing Lasha Tumbai. Росіяни   стверджували, що  тут Сердючка говорить "гудбай" саме їх країні, з цього було  багато суперечок.

"Моя особиста війна, вона почалася з 2007. В усіх з 2014 року. А в мене з 2007 року", — згадав  артист.

Андрій Данилко  на Євробаченні - 2007   виступав в образі Вєрки Сердючки з піснею Dancing Lasha Tumbai.  Виступ став  сенсацією пісенного шоу. Відеоролик  з виступом Сердючки зібрав  на YouTube понад 45 мільйонів переглядів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Данилко оцінив шанси України на перемогу в Євробаченні. Зірковий виконавець  Андрій Данилко  оцінив шанси  на  цьогорічному  "Євробаченні" та дав творчу оцінку  вітчизняному гурту TVORCHI, який буде  представляти  нашу країну. Як виявилось, артист  вже давно не береться прогнозувати такі творчі випробування. Головне, на його думку,  зовсім в іншому.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини