Головна Новини Зірки персона Андрій Макаревич назвав росіян "г*вном та заявив, що не буде співати в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Андрій Макаревич назвав росіян "г*вном та заявив, що не буде співати в Росії

Макаревич від початку повномасштабної війни виступає проти кривавої політики Путіна

21 травня 2023, 21:10 comments1084
Поділіться публікацією:

Відомий виконавець з РФ, лідер групи "Машина времени" Андрій Макаревич  гостро висловивсь  про своїх колишніх співгромадян, які  виступають за продовження  повномасштабної  війни в Україні, пише ТСН.

Андрій Макаревич назвав росіян "г*вном та заявив, що не буде співати в Росії

Андрій Макаревич (фото з відкритих джерел)

Відповідаючи на запитання  Тетяни Лазарєвої,  російський музикант наголосив, що ніколи  більше в своєму  житті не буде давати концерти для таких співгромадян  і обізвав їх "гівном, що тявкає":

"Ось лусне ця влада, вона ж лусне рано чи пізно. Питання часу. І ось це все гівно, що тявкає, воно затихне. Але ж вони нікуди не подінуться, вони ж там залишаться. І я поїду для них співати? Та не в житті", — рішуче висловився лідер групи "Машина времени".

Ще    Макаревич  сказав, що мешканців з РФ, що продовжують виступати проти повномасштабного військового вторгнення, він дуже часто помічає "у різних місцях нашої невеликої земної кулі".

Музикант  розповів, що продовжує гастролі за кордоном, бо любить давати  концерти, він заробляє і, найголовніше, "не відчуває того смороду, який розповсюджений зараз у повітрі в Росії".

Андрій Макаревич  стверджує, що в нього тепер ще більше концертних виступів, ніж були в Москві два роки тому.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Макаревич через пісню звернувся до російських солдатів, яких обдурила владаПопулярний російський музикант та фронтмен гурту "Машина часу" Андрій Макаревич, використовуючи свою творчість, вирішив звернутися до російських солдатів, які виконують злочинні накази влади, беручи участь у війні. На відео видно, що на чорно-білому фоні музиканта капела співає композицію про солдата, який виявився ошуканим владою. Так Андрій Макаревич спробував провести пряму паралель із тими трагічними подіями, які сьогодні відбуваються на українській території, яку намагаються окупувати російські солдати.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини