Анджеліна Джолі показала наймоднішу сукню цієї осені (ФОТО)

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі блиснула на червоній доріжці Variety's Power Of Women в елегантній сукні від Харита Хашима

46-річна голлівудська красуня Анджеліна Джолі давно є іконою моди, тому що її вбрання завжди виглядають стильно, модно та елегантно. Нещодавно актриса блиснула на червоній доріжці Variety's Power Of Women у красивій сукні від дизайнера Харита Хашима. Про це повідомляє видання Vogue.

Зірка "Малефісенти" вибрала для заходу елегантну сукню карамельно-бежевого відтінку з коміром, довгими рукавами й внутрішньою шовковою комбінацією. Актриси зробила насичений макіяж, а губи нафарбувала яскраво-червоною помадою. Від прикрас вона відмовилася.

Відомо, що цей наряд створив іраксько-ліванський дизайнер Харит Хашима. У його сукнях є тонкий баланс між мінімалістською вишуканістю і чистої жіночністю. Вбрання Харита обирають модниці його рідного Бейрута та інших країн Близького Сходу, а також деякі знаменитості Голлівуду. Після появи Джолі на червоній доріжці шанувальників у дизайнера, напевно, стане більше.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, що влітку американська актриса Анджеліна Джолі відвідала Венецію і похвалилася ніжною фотосесією на даху. Зірка "Туриста" позувала в сукні-балахоні сірого кольору від світового італійського бренду Brunello Cucinelli.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська знаменитість Анджеліна Джолі завела обліковий запис у соціальній мережі Instagram і зробила важливу заяву.

Читайте також, що голлівудська знаменитість Кім Кардашьян у весільній сукні від Balenciaga взяла участь у третій презентації альбому Donda. Творець вбрання - Демна Гвасалія. Він також працював як креативний директор над усіма презентаціями альбому Donda.