Головна Новини Зірки персона Анджеліна Джолі прогулялася по даху в Венеції (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Анджеліна Джолі прогулялася по даху в Венеції (ФОТО)

Американська актриса Анджеліна Джолі вирушила в Венеціію і похвалилася новою фотосесією на даху

2 серпня 2021, 21:10
Поділіться публікацією:

Голлівудська красуня, зірка фільмів "Турист" та "Підміна" Анджеліна Джолі проводить час зі своїми дітьми в Венеції. І актриса не стала даром втрачати час, а знялася в дуже чуттєвій фотосесії.

Анджеліна Джолі прогулялася по даху в Венеції (ФОТО)

Анджеліна Джолі / Фото: infox.ru

Як повідомляє видання Vogue, американська зірка позувала на даху будівлі, розташованої в центрі міста, звідки відкривається дивовижний вид на собор Санта-Марія-делла-Салюте. Для фотосесії зірка "Туриста" обрала сукню-балахон сірого кольору від світового італійського бренду Brunello Cucinelli. У ньому вона з'являлася раніше на обкладинці британського журналу Vogue.

Актриса не стала доповнювати свій образ ніякими аксесуарами, навіть відмовилася від взуття. На кадрах, зроблених на заході, Анджеліна Джолі виглядає дуже чуттєвою, відкритою й щасливою. Вона щиро посміхалася і позувала на венеціанському даху в променях сонця своєму давньому другу, вуличному художнику JR, з яким їй недавно в мережі приписали стосунки. Але чутки так і залишилися чутками.

Анджеліна Джолі прогулялася по даху в Венеції (ФОТО) - фото 2
Анджеліна Джолі прогулялася по даху в Венеції (ФОТО) - фото 3
Анджеліна Джолі прогулялася по даху в Венеції (ФОТО) - фото 4

Нагадаємо, що відома американська актриса Анджеліна Джолі подала в суд на свого колишнього чоловіка Бреда Пітта. Цього разу знаменитість хоче поділити з екс-коханим нажите майно. Актриса хоче продати частину сімейного бізнесу і розірвати ділові стосунки  з Піттом, а він нібито не погоджується.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 45-річна популярна актриса, зірка фільму "Малефісента" і "Лара Крофт" Анджеліна Джолі розповіла про свою роботу в новій кінострічці й натякнула на те, що завдяки своїй героїні змогла зцілитися після розлучення з экс-коханим Бредом Піттом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини