Головна Новини Зірки шоу бізнес Кім Кардашьян в весільній сукні від Balenciaga взяла участь у третій презентації альбому Donda
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Кардашьян в весільній сукні від Balenciaga взяла участь у третій презентації альбому Donda

Сукні зі шлейфом доповнює спеціальний аксесуар

30 серпня 2021, 21:48
Поділіться публікацією:

26 серпня відбулася третя презентація альбому репера Каньє Уеста Donda. Раз презентація була успішною, але альбом так і не вийшов. Особливо глядачів вразила поява Кім Кардашьян в весільній сукні від Balenciaga.Кілька фото вона опублікувала в Instagram. Презентація відбулася на стадіоні Soldier Field в Чикаго. На сцені було споруджено копію будинку, де пройшло дитинство репера. Але далі глядачів чекала багато сюрпризів, на кшталт самопідпал Каньє і вихід Кім у весільній сукні. Спочатку фанати могли тільки здогадуватися про те, хто був в сукню, оскільки особа в "нареченої" було прикрите вуаллю. Однак, пост зірки і реакція її рідних додали фанатам Каньє впевненості в тому, хто в плаття. На сцені Каньє і Кім зустрілися, взялися за руки, а після цього покинули шоу удвох.

Кім Кардашьян в весільній сукні від Balenciaga взяла участь у третій презентації альбому Donda

Кім Кардашьян (фото з відкритих джерел)

Весільна сукня Кім — з колекції Balenciaga Couture осінь-зима 2021.Творець сукні — Демна Гвасалія. Він також працював як креативний директор, над усіма презентаціями альбому Donda. Результат його роботи — не тільки одяг Каньє і Кім (зокрема, чорні костюми), але і візуальні ефекти шоу. Прототип білосніжної сукні, як у Кім, робота Баленсіага. Це була сукні з шовкового сатину і Газару. Модель в цій сукні вперше вийшла на подіум в 1967-му, за рік до відкриття модного будинку. Сукні зі шлейфом доповнює спеціальний аксесуар, натхненний одягом черниць. Це свідчить про вплив релігії на творчість Баленсіаги.


Нагадаємо, 40-річна голлівудська знаменитість Кім Кардашьян звикла радувати фанатів сміливими і яскравими образами, на яких демонструє свою красу, сексуальність і впевненість в собі. Але як виявилося, кілька років тому американська зірка зіткнулася з серйозними проблемами і страждала заниженою самооцінкою. У подкасті We Are Supported By Кім Кардашьян розповіла, що в 2013 році, коли вона була вагітна первістком, вважала себе некрасивою і ненавиділа свій стан і зміни у фігурі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини