Головна Новини Зірки персона Анджеліна Джолі розповіла, чому у неї немає чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Анджеліна Джолі розповіла, чому у неї немає чоловіка

Відома американська актриса Анджеліна Джолі розповіла про особисте життя і зізналася, чому до цих пір без чоловіка

13 травня 2021, 21:25
Поділіться публікацією:

45-річна голлівудська красуня, зірка фільмів "Солт" і "Турист" Анджеліна Джолі відкрила завісу особистого життя і розповіла, чому до цього часу не перебуває в романтичних стосунках.

Анджеліна Джолі розповіла, чому у неї немає чоловіка

Анджеліна Джолі (фото з відкритих джерел)

Нещодавно знаменитість дала невеличке інтерв'ю виданню E! News, у якому зазначила, що наразі повністю присвятила себе дітям. Вона намагається приділяти їм максимум своєї уваги та часу.

"Звичайно, прокидаючись вранці, я думаю: "Я повинна переконатися, що мої діти в порядку. Я повинна знати, що з їхнім здоров'ям все добре". Але, чесно кажучи, по факту все змінилося ще кілька років тому, і вони самі думають: "Ми повинні переконатися, що мамою все в порядку", — зазначила Анджеліна Джолі.

Також актриса зізналася, що діти є її тилом, підтримкою, натхненням, вони наповнюють її життя сенсом і щастям.

Також ведучий запитав у знаменитості, що нині відбувається у неї на любовному фронті. Джолі зазначила, що її серце вільне і вона вже давно ні з ким не заводила стосунків. За її словами, можливо, це пов'язано з високою вимогливістю до партнера.

"У мене довгий список вимог до чоловіків, тому я вже тривалий час одна", — сказала Джолі. І додала, що це її не засмучує.

Нагадаємо, що у 2016 році зірки фільму "Містер і місіс Сміт" Анджеліна Джолі та Бред Пітт розлучилися, але до цього часу продовжують з'ясовувати в суді питання щодо опіки над своїми шістьма дітьми (3 прийомними і 3 рідними). Розлучення важко "вдарило" і по актрисі, і по її екскоханому.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що нещодавно голлівудська актриса Анджеліна Джолі в новому інтерв'ю натякнула, що "зцілилася" після хворобливого розлучення з актором Бредом Піттом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини