Головна Новини Зірки персона Анджеліна Джолі розповіла про своє «зцілення»
commentss НОВИНИ Всі новини

Анджеліна Джолі розповіла про своє «зцілення»

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі в новому інтерв'ю натякнула, що зцілилася після хворобливого розлучення з Бредом Піттом

30 квітня 2021, 19:50
Поділіться публікацією:

45-річна популярна актриса, зірка фільму "Малефісента" і "Турист" Анджеліна Джолі розповіла про свою роботу в новій кінострічці й натякнула на те, що зцілилася після розлучення з Бредом Піттом.

Анджеліна Джолі розповіла про своє «зцілення»

Анджеліна Джолі (фото з відкритих джерел)

Відомо, що голлівудська красуня зіграла головну роль в американському трилері "Ті, хто бажає мені смерті", прем'єра якого повинна відбутися в травні поточного року. Знаменитість зізналася, що зйомки в цьому фільмі "зцілили" її. Джолі відзначила, що її надихають люди, яким довелося пережити в житті серйозні труднощі, але вони знайшли сили, щоб їх подолати та продовжити шлях.

"Для мене як актриси дуже корисно грати таких персонажів. Моя героїня зцілила мене, тому що ось ти начебто був зломлений, а потім знову встав на ноги ", — зазначила голлівудська зірка.

Відомо, що в новому трилері Джолі грає рятівницю, яка бере на себе відповідальність за те, щоб захистити 12-річного хлопчика, який став свідком вбивства і ховається від переслідувачів.

В одному з минулих своїх інтерв'ю зірка "Малефісенти" розповіла, що повернулася до акторської роботи після невеликої перерви (останнім часом вона захоплювалася режисурою), тому що режисерська робота має на увазі під собою більш тривала відсутність вдома, яку вона не могла собі дозволити, тому що виховує дітей. А ось робота актриси дозволяє бути вдома більше.

Нагадаємо, що голлівудська актриса Анджеліна Джолі продала на аукціоні картину пензля колишнього прем'єр-міністра Британії Вінстона Черчилля.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зомбі-двійника Анджеліни Джолі засудили до 10 років ув'язнення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини