Головна Новини Зірки персона Ані Лорак перелякала Мережу дуже сильно натягнутим обличчям (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ані Лорак перелякала Мережу дуже сильно натягнутим обличчям (ФОТО)

Ані Лорак намагається приховати вікові зміни під сильною ретушшю

6 серпня 2023, 22:45 comments1502
Поділіться публікацією:

Колишня українка, що проміняла батьківщину на  "русский мір" і  заробітки в кремлівських рублях,  Ані Лорак  щораз лякає   своїх прихильників, маніпулюючи з власною зовнішністю. Раніше  вродлива  співачка тепер стрімко перетворюється на гротескну копію, де нічого не залишається від справжньої Лорак.

Ані Лорак перелякала Мережу дуже сильно натягнутим обличчям (ФОТО)

Ані Лорак (фото з відкритих джерел)

Зірка не розповідає про процедури, якими  користується, щоб постійно коректувати свою зовнішність, проте, як видно на останніх  фотографіях, Ані  користується не тільки  послугами косметологів  та використовує ін'єкції  краси. На  сторінці співачки в соціальних мережах  не побачиш  фото без ретуші.

Зокрема, під час недавнього селфі, яке оприлюднене, обличчя Лорак  виглядає, як комічно згладжене, з цієї причини шкіра  виглядає. наче  неприродна маска.

Зірка мала намір щиро  посміхнутись  на камеру, але з цього наміру в Лорак   вийшов лише оскал, лякаючи  великим ротом та накачаними губами.  При цьому, на критичні коментарі стосовно зовнішності артистка  не сприймає,  тому  можливість прокоментувати її нові світлини відключено.

Ані Лорак перелякала Мережу дуже сильно натягнутим обличчям (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Українці зірвали концерт Ані Лорак в Туреччині. Вже незабаром  в Туреччині  мало відбутись концертне дійство   колишньої українки та відомої виконавиці Ані Лорак,  але  очевидно цьому заходу  не судилось там  вбути.  Мешканці з України  доклали зусиль, аби концерт  опальної виконавиці  її виступ  відмінили.

За інформацією консула України в Анталії Олександра  Воронова, яку він оприлюднив в соціальних мережах,  рішення про  відміну концерту  колишньої української співачки ухвалювала  рада  керівників холдингу Kilit Hospitality Group, саме до нього входять готелі мережі  Nirvana.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини