Головна Новини Зірки персона Українці зірвали концерт Ані Лорак в Туреччині: з'явилися подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці зірвали концерт Ані Лорак в Туреччині: з'явилися подробиці

Лорак не хочуть бачити за кордоном

25 липня 2023, 22:20
Поділіться публікацією:

Вже незабаром  в Туреччині  мало відбутись концертне дійство   колишньої українки та відомої виконавиці Ані Лорак,  але  очевидно цьому заходу  не судилось там  вбути.  Мешканці з України  доклали зусиль, аби концерт  опальної виконавиці  її виступ  відмінили.

Українці зірвали концерт Ані Лорак в Туреччині: з'явилися подробиці

Ані Лорак (фото з відкритих джерел)

За інформацією консула України в Анталії Олександра  Воронова, яку він оприлюднив в соціальних мережах,  рішення про  відміну концерту  колишньої української співачки ухвалювала  рада  керівників холдингу Kilit Hospitality Group, саме до нього входять готелі мережі  Nirvana.

Як він зазначив, рада директорів  ознайомилась з роллю   співачки в  ході повномасштабного вторгнення  РФ в  Україну. Повпливало на це рішення  оцінка  репутаційних  ризиків  після  виступу Кароліни  в концертному залі готелю.  Крім цього, громадяни України, які тут  знаходяться  активно бойкотують це шоу  і закликають  не допускати туди Ані  Лорак.  З цієї причини  рада директорів прийняла рішення про  скасування заходу. 

Ще український консул повідомив, що власник  холдингу  в час військового вторгнення  виступає на стороні  України, і саме з цієї причини не хоче більше співпрацювати з артисткою, що понад рік  не осуджує війну в своїй країні, крім того,  і далі  активно виступає з  концертами на території  Росії.

Олександр Воронов  підсумував, що гроші за  реалізовані квитки  будуть повернуті  глядачам. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лорак на відпочинку з бойфрендом жахнула зовнішнім виглядом. Колишня українка Ані Лорак, яка народилась в Україні  і тепер зрадила її, щоб мати можливість заробляти в РФ,  оприлюднила  в соціальних мережах нове фото зі своїм бойфрендом. Знаменитість  вихваляється тим, що  поїхала  відпочивати  разом з коханим Ісааком. 


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олей

27 липня 2023, 12:08

Некоторые болезни оставляют дефект на генах. Что , собственно и произошло ..с наподом. Какая умная женщина Ани Лорак вовремя отошла от страны ... Той страны которая опозорилась на весь мир .


Новини