Головна Новини Зірки персона Анна Курнікова показала дітей від Іглесіаса (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Анна Курнікова показала дітей від Іглесіаса (ФОТО)

Російська тенісистка Ганна Курнікова у соціальній мережі показала, як підросли їх з Енріке Іглесіасом діти

23 грудня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

40-річна Анна Курнікова не є активним користувачем Instagram, вона старається приховувати своє особисте життя від громадськості. Але нещодавно їх з Енріке Іглесіасом страшним дітям виповнилося 4 роки. І російська тенісистка вирішила показати фоловерам, як вони підросли.

Анна Курнікова показала дітей від Іглесіаса (ФОТО)

Анна Курнікова та Енріке Іглесіас (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала фотографії старшої дочки Люсі та сина Ніколаса, коротко підписавши: "4!" і смайлик у вигляді серця.

Анна Курнікова показала дітей від Іглесіаса (ФОТО) - фото 2

Фото: @annakournikova

Фоловери російської тенісистки були в захваті від нових кадрів і відзначили, що хлопчик більше схожий на маму, а ось дівчинка – копія батька.

"У вас неймовірно красиві дітки, щастя вам і здоров'я", "Дуже красива дівчинка!", "Які красиві дітки вийшли", "Схожа на тата, красуня", "З днем народження малюків", "Майбутній серцеїд. Дівчата, тримайтеся", "У гарних батьків та діти гарні", — написали користувачі в коментарях.

Зазначимо, що Анна Курнікова та іспанський виконавець Енріке Іглесіас мають ще одну доньку, яка народилася в січні 2020 року, її назвали Маша (Мері).

Нагадаємо, співак Енріке Іглесіас поділився з підписниками зворушливим відео, на якому тримає ручки маленької дочки Мері у своїх, рухаючи ними у такт пісні гурту Fun "We Are Young". Блакитнооке маля при цьому захоплено дивиться в камеру.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярний співак Енріке Іглесіас не приховує своєї радості від того, що став багатодітним татом. Він зізнався, що з легкістю вміє міняти підгузки та годувати дітей.

Також читайте, що 75-річний артист, письменник-гуморист Євген Петросян показав свого маленького сина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини