Головна Новини Зірки персона Євген Петросян показав свого маленького сина (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Євген Петросян показав свого маленького сина (ФОТО)

Євген Петросян у вересні 2020 роки знову став батьком

14 березня 2021, 11:25 comments1886
Поділіться публікацією:

75-річний артист, письменник-гуморист Євген Петросян показав свого маленького сина, якому напередодні виповнився один рік.

Євген Петросян показав свого маленького сина (ФОТО)

Євген Петросян (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram гуморист опублікував фотографію, на якій позує в оксамитовому костюмі чорного кольору з дитиною на руках. Малюк одягнений в темний комбінезон і простягає руку до татового обличчя. Відомо, що сина Євген Петросян назвав на честь свого батька — Ваган. Напередодні хлопчикові виповнився один рік.

Свій пост 75-річний гуморист ніяк не прокоментував, лише поставив два емодзі у вигляді зірочок. Шанувальники артиста почали вітати його сина з першим днем народження: "Будь щасливим і коханим!", "Які ви гарні", "Солодкий, татова копія", "З днем народження, Ваган! Солодкий малюк ", — написали фоловери.

Відзначимо, що в грудні 2019 року стало відомо, що Євген Петросян одружився вп'яте. Його обраницею стала 30-річна помічниця і концертний директор гумориста Тетяна Брухунова. А в березні 2020 року у пари народився син.

Відомо, що в артиста ще є дочка від першого шлюбу, її мати (перша дружина гумориста) загинула в аварії, коли дівчинка була ще маленькою. Другою дружиною Євгена Петросяна стада Анна Козловська — дочка оперного співака, але їх шлюб тривав лише півтора року. Втретє гуморист одружився з Людмилою, яка працювала мистецтвознавцем. Четвертою дружиною Петросяна стала артистка і гумористка Олена Степаненко, в шлюбі вони прожили 33 роки, але у 2018 році Олена подала на розлучення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американський підприємець Ілон Маск поділився рідкісним фото зі своїм 10-місячним сином.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини