Головна Новини Зірки персона Аріана Гранде показала рідкісні кадри з нареченим (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Аріана Гранде показала рідкісні кадри з нареченим (ФОТО)

Співачка Аріана Гранде зворушила фанатів рідкісними фото з нареченим

5 квітня 2021, 15:00 comments2722
Поділіться публікацією:

27-річна американська виконавиця та акторка Аріана Гранде, яка намагається тримати особисте життя в секреті, нещодавно поділилася з шанувальниками серією романтичних знімків зі своїм коханим.

Аріана Гранде показала рідкісні кадри з нареченим (ФОТО)

Аріана Гранде / фото: Gettyimages

На сторінці в Instagram знаменитість опублікувала три кадри, на яких обіймається зі своїм нареченим Далтоном Гомесом. На першому знімку пара сидить біля каміна, на другому і третьому — мило обіймається на тлі вогнів нічного міста. Свою публікацію Аріана Гранде підписала так: "Моє серце, мій чоловік! Дуже дякую за те, що ти — це ти".

Всього за день пост американської зірки зібрав майже 9,5 мільйона лайків і багато коментарів від фанатів. Вони зазначили, що Аріана Гранде виглядає дуже щасливою і побажали парі всього найкращого: "Ви такі милі", "Я так рада, що ти знайшла любов свого життя, ти дійсно цього заслуговуєш", "Моє серце розтануло", "Щастя на тобі так пасує".

Зазначимо, що за даними ЗМІ, американська співачка Аріана Гранде почала зустрічатися з Далтоном Гомесом у січні 2020 року і вони разом провели карантин в Лос-Анджелесі. Хлопець навіть "засвітився" в одному з кліпів виконавиці, який був знятий в домашній обстановці.

Відомо, що наречений знаменитості є молодшим агентом з елітної нерухомості й з Аріаною Гранде, як стверджують інсайдери, вони познайомилися, коли співачка придивлялася собі новий будинок.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в грудні 2020 року американська зірка Аріана Гранде заявила, що заручилася. Далтон зробив їй пропозицію і подарував каблучку з діамантом і перлиною, яку оцінюють у 350 тисяч доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини