Головна Новини Зірки персона Аріану Гранде помітили в штанах українського бренду (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Аріану Гранде помітили в штанах українського бренду (ФОТО)

Американська виконавиця та акторка Аріана Гранде з'явилася в чорних штанах від українського бренду CULTNAKED

22 червня 2021, 14:50 comments3616
Поділіться публікацією:

Аріану Гранде помітили в штанах українського бренду (ФОТО)

Аріана Гранде / фото: vidapress

27-річна американська зірка Аріана Гранде продемонструвала стильний образ, який складається з чорного топа і штанів з веганської шкіри моделі KILLA від українського бренду CULTNAKED, які ідеально підкреслили її струнку фігуру.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала кілька знімків, які підписала так: "I'M READY FOR WHATEVER IS GOING ON HERE! (Я готова до всього, що тут відбувається)", а пізніше стало зрозуміло, що свій бездоганний образ вона підготувала для зйомок кліпу на пісню "Pov". Гранде вирішила зробити кліп у вигляді перфомансу, в якому вона виконує композицію наживо.

Фоловери знаменитості не скупилися на лайки та коментарі: "Ти дуже красива", "Ідеально", "Краса і талант", "Боже, ти така гарна", "Вау, ти занадто гарна", "Королева", — написали прихильники.

Відомо, що Аріани Гранде не перша знаменитість світового масштабу, яка з'явилася в одязі від цього українського бренду. Кілька місяців тому в штанах choco bar і бандо з веганської шкіри від CULTNAKED блищала голлівудська зірка Кендалл Дженнер.

До слова, засновником бренду є 27-річна Мері Фуртас.

Нагадаємо, що популярна співачка Аріана Гранде, за життям якої в Instagram стежать 239 мільйонів осіб, встановила новий рекорд. Виконавиця опублікувала в мережі ніжні кадри зі свого таємного весілля, які "підірвали" соцмережу, набравши майже 26 мільйонів лайків і 294 тисячі коментарів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська знаменитість Аріана Гранде після концерту у Флориді (США) опублікувала в Instagram-stories відео, де показала фоловерам своє справжнє волосся.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини