Головна Новини Зірки персона Аріана Гранде встановила новий рекорд в Instagram: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Аріана Гранде встановила новий рекорд в Instagram: що сталося

Американська виконавиця Аріана Гранде опублікувала свої весільні фотографії й встановила новий рекорд в Instagram

30 травня 2021, 20:25 comments2414
Поділіться публікацією:

Популярна співачка Аріана Гранде, за життям якої в соціальній мережі Instagram стежать 239 мільйонів осіб, встановила новий рекорд.

Аріана Гранде встановила новий рекорд в Instagram: що сталося

Аріана Гранде / фото: wallpapersprinted

Кілька днів тому виконавиця опублікувала у мережі ніжні кадри зі свого таємничого весілля, які "підірвали" Instagram, набравши майже 26 мільйонів лайків і 294 тисячі коментарів. За популярністю "весільний" пост Аріани Гранде обійшов останню публікацію репера XXXTentacion, який загинув в перестрілці (24, 6 млн лайків), а також пост американської зірки Біллі Айлиш, в якому вона опублікувала фото, демонструючи свій новий колір волосся (23 млн лайків).

Але лідера по "лайкам" в Instagram Аріани Гранде обійтися все ж не вдалося. Знімок яйця, опублікований на акаунті @world_record_egg, продовжує утримувати абсолютний рекорд — понад 55 млн "сердечок".

Нагадаємо, що 15 травня 2021 року популярна співачка Аріана Гранде вийшла заміж за агента по елітній нерухомості Далтона Гомеса. На святі, яке пройшло скромно, але зі смаком, було присутнє лише 20 осіб — найрідніші люди та друзі. Святкування проходило на задньому дворі розкішного особняка співачки в Каліфорнії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, 27-річна американська зірка Аріана Гранде була у весільній сукні від відомого дизайнера Віри Вонг, яке їй шили на замовлення. Над весільним образом Аріани працювала ціла команда професіоналів. Для такої важливої ​​події співачка вибрала ніжне відверту сукню без бретелей з відкритою спиною, яке підкреслювало її витончену фігуру. Завершила свій весільний look вона сережками з перлами та діамантами, а також білими туфлями на підборах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини