Головна Новини Зірки персона Аукціон речей з резиденції Г’ю Гефнера: один предмет викликав огиду
commentss НОВИНИ Всі новини

Аукціон речей з резиденції Г’ю Гефнера: один предмет викликав огиду

Після смерті засновника журналу Playboy Г’ю Гефнера, його особисті речі зі скандальної резиденції компанії були виставлені на аукціон.

14 березня 2024, 12:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Г’ю Гефнер – це легендарний засновник журналу Playboy, який зробив революцію в Америці та започаткував дискусії про сексуальність. Після його смерті частину речей виставили на продаж на аукціоні. Однак деякі експонати викликали обурення та огиду в інтернет-користувачів.

Аукціон речей з резиденції Г’ю Гефнера: один предмет викликав огиду

Г’ю Гефнер та його третя дружина Крістал Гарріс. Фото з відкритих джерел

Аукціонний дім Julien's Auctions виставив речі зі скандального будинку Г’ю Гефнера на продаж. Серед речей можна знайти різні картини, скульптури та особисті речі засновника журналу Playboy. Саме останні викликали критику серед інтернет-користувачів.

Серед особистих речей Гефнера на аукціоні можна придбати люльку, піжаму, халат, капці. Крім того, на аукціоні виставлено культове овальне ліжко та особиста Біблія Гефнера. Серед речей хтось вже встиг придбати дитячу олійку для тіла засновника журналу Playboy за неймовірні 1250 доларів.

Однак найбільше інтернет-користувачів шокувало клеймо з фірмовим логотипом кролика Playboy. На форумі Reddit гучно критикують продаж цих речей і вважають проведення подібних аукціонів моральним злочином. Деякі користувачі вважають, що це клеймо було використане на людях. Інші ж вказують, що такі речі у них викликають огиду, а Г’ю Гефнер був "абсолютно божевільним", "хворим" та "негідником".

Аукціон речей з резиденції Г’ю Гефнера: один предмет викликав огиду - фото 2

Клеймо Playboy, яке виставили на аукціоні речей Г’ю Гефнера

Г’ю Гефнер — легендарний засновник і головний редактор журналу Playboy. Він народився 1926 року в Чикаго. Вивчав психологію, однак почав кар'єру карикатуриста, а згодом копірайтера в американських журналах. У 1953 році Гефнер заснував свій журнал Playboy, який шокував консервативне американське суспільство. Він прославився також завдяки продажу календаря з фотографіями оголеної Мерилін Монро. Через вісімнадцять років Г’ю Гефнер відкрив резиденцію Playboy, де влаштовував скандальні вечірки з моделями та знаменитостями.

У Гефнера було три дружини, які народили четверо дітей. Його останній шлюб шокував громадськість тим, що його дружина Крістал Гарріс була молодша за нього на 60 років. Сам Гефнер помер у 2017 році у віці 91 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на аукціон виставили речі рок-легенди Фредді Мерк’юрі.

Також "Коментарі" писали, що картина з Мерилін Монро потрапила до 10 найдорожчих, які були продані на аукціонах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини