Головна Новини Зірки персона Барбара Брильська зламала хребет: що відомо про стан здоров'я акторки
commentss НОВИНИ Всі новини

Барбара Брильська зламала хребет: що відомо про стан здоров'я акторки

Артистка отримала серйозну травму

22 грудня 2021, 21:35 comments1344
Поділіться публікацією:

Популярна виконавиця головної ролі у  фільмі "Іронія долі",  акторка з Польщі Барбара Брильська розповіла про проблеми зі здоров’ям. Про це повідомляє PopCornNews.

 Барбара Брильська зламала хребет: що відомо про стан здоров'я акторки

Барбара Брильська (фото з відкритих джерел)

Пані Брильська зазнала серйозної травми. У поважному віці, їй вже 80 років, зламала хребет. Як вона сказала, не має зараз змоги бути на зв’язку ані з прихильниками, ані з численними друзями.

 "Я хвора, голос у мене зараз дуже жахливий. Потрібно почекати, я зараз не у формі. Молюся. Я навіть не можу зустрітися з людьми. Зламаний хребет... Ви знаєте, що це таке? Це довго все відбувається — реабілітація тощо. Я не у формі: фізичній та духовній. Що буде далі, не знаю", — повідомила  популярна виконавиця.

Ще не з'ясовано, за яких обставин улюблена актриса мільйонів глядачів  отримала таке серйозне ушкодження. Разом з тим Барбара Брильська тривалий час веде боротьбу з іншою недугою — радикулітом.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформуємо, що відома російська акторка кіно пішла в монастир.Улюблена акторка багатьох наших співвітчизників, зірка радянського кінематографа, яка відома  всім за фільмами "Звичайне диво", "Екіпаж", "Солом'яний капелюшок", "Бумбараш" і "Чародії" Катерина Васильєва залишила акторську кар’єру, відмовилася від світського життя  та стала черницею. Катерина Васильєва  чи не все своє свідоме життя присвятила радянському кінематографу та сцені. Окрім відомих кінокартин, знялась ще у 200 кінофільмах. Дуже довго грала у складі провідних акторських труп російської столиці: театру імені Єрмолової, працювала також у московському "Современнику" та МХАТі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини